T tweety81 Katılım 3 Eyl 2005 Mesajlar 139 3 Ara 2005 #81 çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar nasip eder inşallah :rendeer:
LİNUX52 Katılım 6 Ara 2005 Mesajlar 60 6 Ara 2005 #83 geçmiş olsun allahtan acil şifalar kader kaçılmaz ki
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 21 Şub 2006 #86 Roxanne' Alıntı: Arkadaşlar kardeşiyle konustum.Fransada tedavısı bıtmıs.Şuruda yerıne gelmıs.Açık kalp ameliyatı geçirmiş.Ama su an iyiymiş son bılgıler bunlar... Genişletmek için tıkla ...
Roxanne' Alıntı: Arkadaşlar kardeşiyle konustum.Fransada tedavısı bıtmıs.Şuruda yerıne gelmıs.Açık kalp ameliyatı geçirmiş.Ama su an iyiymiş son bılgıler bunlar... Genişletmek için tıkla ...
Eyong Süper Moderatör Yönetici Katılım 10 May 2005 Mesajlar 4,906 Motosikleti Harley Davidson Softail 107 21 Şub 2006 #87 ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için... [email protected] **************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için... [email protected] **************** Site Yöneticisi: Eyong ****************