Aprilia Aprilia RS125

bunların eski kasaları çok sorunluydu alan bin pişmandı hatta bu forumda 3 sene önce tartışması olmuşdu etilerden bri arkadaş da vardı çocuk küfür ediyordu en son çok komik bir fiyata satmışdı.

artı 125cc 210km değil fiber görünmez kasası olsa :) aerodinamik yapısını uzaylılar bile yapsa inanmam :)

2 zamanlı bir motor.Süratli belliki ama 2 zamanlıların ömrü 2 zaman oluomuş :p öyle duydum bilmiyorum

gercekten cok guzel motor cbrdan daha iyi

super motor gercekten

Son düzenleme:
muhteşem bir makina, derbi dahil hiç bir şekilde diğer 125 likler ve 250 likler ile aynı kefeye koymak na-mümkün,
motomax de iyice inceleme imkanım oldu gerçekten inanılmaz, cbr 125 ile başlayıp bir sene sonra sıkılarak 600 lük makina istersin fakat Aprilia da buna gerek yok rahat 3-4 sene sıkılmadan binebilirsin ,
yalnız dikkat etmek gereken nokta çekiklerden daha zor bozulur fakat sonuçta mekanik alet, tamir veya parça değiştirmek gerektiğinde çekiklerle aynı kaderi paylaşmak mümkün - parça bulunamaması!!!

ya resim olmadı nasıl yapmam gerekio

Son düzenleme:
ecder33' Alıntı:
muhteşem bir makina, derbi dahil hiç bir şekilde diğer 125 likler ve 250 likler ile aynı kefeye koymak na-mümkün,
motomax de iyice inceleme imkanım oldu gerçekten inanılmaz, cbr 125 ile başlayıp bir sene sonra sıkılarak 600 lük makina istersin fakat Aprilia da buna gerek yok rahat 3-4 sene sıkılmadan binebilirsin ,
yalnız dikkat etmek gereken nokta çekiklerden daha zor bozulur fakat sonuçta mekanik alet, tamir veya parça değiştirmek gerektiğinde çekiklerle aynı kaderi paylaşmak mümkün - parça bulunamaması!!!

ya resim olmadı nasıl yapmam gerekio

Hocam Çekik derken Çin mi demek istosun hayır Japonlar da çekik de o yüzden.
Ayrıca ben de motomax de araştırdım ama pek birşey anlamadım adamlar tercüme etme zahmetinde bile bulunmamişlar hatta boş bırakmışlar. Heralde biz anlamadık müşteriler ne anlasın diye düşünmüşlerdir. Motomax güzel aletler getiriyo ama fiyatı düşürüp biraz da müşterileriyle ilgilenseler daha iyi olurlar. Tüm bu sebeplerden ben de yabancı sitelerden araştırdım bu caanım makineyi. Gerçekten güzel, seramik kaplama pistonlar, üksek hp vs. 10 numero

geçer ama zar zor...e 3000 farkla biraz da geçsin...2 zaman = yüksek yakış + yüksek performans...yanlız 2 zamanlı motordan ses beklentiniz olmasın 2 zamanlılarda ses berbat olur...egzozla da kötünün ii si olur ancak...teknoloji olarak gtrdan ileri ama iki motorun notları toplarsak gtr hala benim düşünceme göre daha ii...

ses-----------------gtr
görüntü-------------rs125
yakış----------------gtr
parça fiyatı----------gtr
parça getirme hızı----gtr
fiyat-----------------gtr
kalite----------------rs125
performans-----------rs125(az farkla)
kasko----------------gtr( Rs125 250ccden az olduğu için isviçre yapacak o da pahalı, koç çalınmaya karşı 250 altındakilerde kapalı kilit altında olma zorunluluğu istio)
bakım maliyetleri------rs 125

bunların bir kısmı göreceli sınıflandırmalardır ondan benim düşüncem olur bazıları. siz farklı düşünebilirsiniz

Çok seviyorum aprilia nin dizaynlarını gerek atlantic olsun geerek bu model olsun..

Ya bnce bu motoru almaktansa Hyosung GTR250yi tercih ederim. Alcak arkadaşlar ona da bakmadan geçmesinler.

abi ben buldum birtane ama adam 3500ytl masraf yapmış pistonlar,piston yatakları ve bilimum şeyi değiştirmiş bitek kasası kalmış:)onu bile almayı düşünüyüroum ama bende derby'nin iki zamanlısı vardı,çok g
çlü ve seri oluyorlar,çok güzel devirleniyorlar ama kısa ömürlü oluyorlar.ben nerden bulcam bunun parçasını.ona da razıyım ama 3500ytl masraf yaptım yazıyor adam,ya yapmamışsa????:):):)

125 lik ama 600 lüklerle 180 e kadar rahatça kapışabilen bi makinaa hehe :rendeer:

müthiş makine ama benzin den üzer adami yinede deger ne demek 200km/h :queen: :queen: :)

Benzin :farao: Aralardan 600lükler gibi geçememe :farao: Yüksek fiyat :farao: Ömrü kısa 2 zaman motor :farao: Tırıtırı egsos sesi :farao: Servis azlığı :farao: vs vs...

Tır tır egzoz sesi mi... Walla ben gördm bu motordan ve 5000 dewirden sonra tam bi F1 sesi alındığına şahit oldum samsun da :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar