ve 4 zamanlılara göre çokta süratliler anlaşılan 200 km hızdan bahsediliyo cbr 125 te 160 vuruyolar..
kim diyo arkadaş cbr 125 ile 160 vuruyorlar diye....

r:

r:
İnanma öyle şeylere , standart bi makine ile düz yolda kimse yapamaz o sürati... :farao: :farao:
Neresi güzel yaw?

r:
Hiç birşey olmaz... Sen hangi motoru gördün bilmiyorum ama ben gidip inceledim..
Önce kasaya baktım ooo süper yapmışlar güzel duruyor , hatta Hyo'dan iyi falan ama sonra adam bindi çalıştırdı... Ses aynı şu ses...
http://www.youtube.com/watch?v=dckloDXP9gA
Sonra kafamdaki Rs125 olayı bitti... Bazı scooterlar daha güzel ses çıkarıyor :farao:
Dünyanın her yerinde üretilen 2 zmaanlı motorların egzostlarından nasıl ses çıkıyorsa , o makinadan da öyle ses çıkıyor.
Çakalaz kardeş egzost yapırsanda pek bi şey farketmez. yani 4 zamanlı sesi alamazsın , sadece ses biraz daha kalınlaşır , o tınnn tınnn vuruntu sesi daha kalın bir hal alır.
Ancak bu motorun efsane olmasının sebebi o iki zamanlı motoru....
Yoksa koy bu kasaya 125 cc 4 zamanlı bir motor. Tıpkı cbr 125 gibi emekleme motoru olarak gezinir durursun....:farao:
İki zamanlı motor , ayrı bir zevktir. binmeyen kullanmayan anlamaz, binen de iflah olmaz başka makinaya binmez.
Geçen yaz arkadaşımın SP 180 gilerasına binmiştim. bi de makina sanki çok yavaşmış gibi tuning yapmışlar , italyadan bi sürü parça getirtmişler.
Nasıl olabilir ki eninde sonunda scoter bu dedim gazı bi açtım , içim kalktı bi anda. müthiş bi deparı var aletin...