Aprilia RS 125

iyi günlerde kullan.
kaskın asfalt görmesin.
Cebinede Allah kolaylık versin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
06bluedragger

::biggrinn

Muhteşem bir makine! tam bir GTI katili! kazasız belasız kullan inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Bir de boynuna kocaman nazar boncuğu as, gözü kalanların nazarı değmesin =)

not: benim kimseye nazarım değmiyor, test edilip onaylandı =)

2 zamanlı kardeşliği.............!!!!

hayırlı uğurlu olsun nice 1000 km lere işallahh.

ve yil 2008 yeni nesil 2t'ye bir ornek daha , harika bir secim yapmissin hayirli ugurlu olsun allah kaza bela yuzu gostermesin.:queen:

ah huceyn bana rs 250 deme.. hastası olduğum bi makinedir rs250..
üzerine bir kere binsem yeter bana.. rs125 de şahane makine. güle güle kullansın alan arkadaş.

2 zamanlı racing ? :) soldan ekzost ? :) 125cc olmasına rağmen hayli büyük yakıt deposu :)

güzel motor güle güle bin inşallah :)

ah huceyn bana rs 250 deme.. hastası olduğum bi makinedir rs250..
üzerine bir kere binsem yeter bana.. rs125 de şahane makine. güle güle kullansın alan arkadaş.

hocam bende hastasıyım.bulsam alacam.cebmde 10 bin ytl para var.600rr için para biriktiryodum ama bulsam alacam:pale:

Hayırlı olsun..2T ?

Resimler çok net çıkmış ama boyut küçük olmuş e nede olsa N95..Tekrar hayırlı olsun..:)

2 zamanlı mı arkadaşlar ?

06bluedragger

::biggrinn

izzet abi ne yapmaya çalışıyosun anlamadım ... bir konuya 4 defa cevap yazmışsın .. hayırdır ??

hayırlı olsun arkadasım ... kazasız belasız kuLLan ... :)

Son düzenleme:
Herkese teşekkür!

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
Motorla ilgili gerek yakıt sarfiyatı gerek kaç bastığı gibi tecrübelerimi ilerleyen zamanlarda paylaşıcam. Şu ana kadar uzun yol yapmadığım için, bu gibi tecrübelerim henüz yok.
Fotoğraflar aslında büyük çıkıyor ama Image Shack tan foruma eklediğim zaman o şekilde çıkıyor. Benim tecrübesizliğim kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar