APRILIA RS 125 İ TEST ETTİM BAYA CANIM YANDI :))

redpepper' Alıntı:
kardeşim sana acil şifalar diliyorum hemen iyileşte motoru boyatmadan önce birdaha dene istersen.
:wiinkk: boyattıktan sonra birsaha vermem haberin olsun :mrgreen:
baba sen ne matrak bir adammışsın yaw :cherry: boyatmadan ben de deneyebilirmiyim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boya değil önemli olan baba fren fren önce fren yapılsın sonra tüm tayfa bineceğiz :queen:

evet ben de denemek istiyorum.yanlız freni yaptırmanızı rica ediyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana geçmiş olsun diyen yok mu ya :pr: çarpılan kişi de benim . valla iyi uçtuk ha. arkamdan vızzzzzzz diye bir ses duydum ve kendimi yerde sürükleniyorken buldum ve nolduğunu anlamadım. sol bacağım kaval kemiği şişti, yerde sürüklenirken eldiven takmadığım için avuç içi delindi. kasktan başka hiçbir koruma takmamama rağmen iyi atlattığımı düşünüyorum. KORUMA ŞART :bounce:

hafta sonuna kadar iyileş kanka daha binilecek çok motor kırılacak çok çanak gidilecek çok yer var :pl: ve bundan sonraki her gezide ben vize uygulayacağım motorlara far fren kontrolu yapacak yola uygun raporu vereceğim :pr: son olarakta kurbanı beklemeden bir kurban keselim grup adına NAZAR VAR NAZAR :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben appriliayı denemesem de olur. bugün denediğim gilera yetti de arttı :queen:

:p geberdim gülmekten bizim gurubun kazası bile böle allah beterinden saklasın :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
redpepper demiş ki:
kardeşim sana acil şifalar diliyorum hemen iyileşte motoru boyatmadan önce birdaha dene istersen.
boyattıktan sonra birsaha vermem haberin olsun

aşk olsun zaten sen arka freni yaptırmadan ben binmem sokakta bulmadım ben canımı baba sende binme ben sana ders olsun ne olacağını gör diye yaptım kıymetini bil

kenan bey arka fren yok alışık değilsin binme istersen dediğimde böyle demiyordun ama ayrıca o yolda el frenide olsa durmazdı haksızmıyım zemin hep mıcırdı

:pl: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
one way sana da gelince aç bir forum arkadan bir rs 125 carptı ne oldugunu anlayamadım diye sana da geçmiş olsun diyelim

geçmiş olsun erkancım nasılsın :cherry: dua et arkadan çarpan rs125 ti hayabusa olsa .............. :cherry: :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
one way sana da gelince aç bir forum arkadan bir rs 125 carptı ne oldugunu anlayamadım diye sana da geçmiş olsun diyelim

:cherry: ben en iyisi iki italyanın çarpışması diye bir topik açayım :queen:

şaka maka gülüp duruyoruz ama okuyan arkadaşlar gırgırına bir kaza sanacak. valla bir motor arkadan 100 km hızla çarpınca hiç de gırgırına bir kaza olmuyor :bounce: yerde yaklaşık 50 mt sürüklendik sonuçta

one way mabadında rs 125 yazıyormuş gören arkadaşlar öyle diyor ben onların yalancısıyım ama merak ettim ilk toplantıda bakmam lazım ( GEÇMİŞ OLSUN ) ALLAH beterinden korusun jinlun 150 de yazabilirdi yada elegans 250 :salut: yeni motorun hayırlı olsun :rendeer:

aaaa valla kusura bakma kanka unuttum ben tebrik etmeyi bak iyi dost insanı mal sahibi yaparmış yeni gıleran hayırlı uğurlu olsun :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
17 yıllık şöförlük hayatımda araba motor dahil ilk kazam oldu, ama bana dokunan arkamdan çarpılması oldu, ilk kazam böyle olmamalıydı :queen:

ilkler çok önemlidir ama kader işte kaza kaçınılmazsa zevk almaya çalışmalı
:pr:

dayanamadım napiim arkadan çok hoşsun itiraf edeyim........ :rendeer:

:pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cengiz ayıp oluyor ama o deyimin türkçe mealini herkes biliyor :jocolor: :p

kenan sen arkadan her hoş gördüğüne böyle vurursan şaftı maftı kırarsın ona göre, sonra da vuracak ortamın olmaz bidaha :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar