.... apartman yöneticilerinden biri bizde :)

hacı bu gün sen tersinden mi kalktın nedir :silent::silent:

yok abi LOFT un bir topiğindede sabah ayar oldum...lanlı lunlu yazmış birşeyler babasının oğlu gibi...dedim bişey demiyim kalp kırmak istemem bilirsin...biliyosun ben forum ukalası olmam...kimseye ne akıl veririm ne terbiye...haddim olmaz...meseleleri canlı hayatın içinde çözerim...ama burayı msn sanan arkadaşlara tav oluyorum...

birde böyle Allahı kitabı anıpda azıtma diye imzada yazıpda lakayıtlık oldumu benim şalter atıyor...o yazdığın imzanın hakkıyla yaşayacaksın yazacaksın...

Son düzenleme:
Yöneticinin derdi torununun alarmdan korkması değil, belli ki senin motosikleti apartmanın içerisine almana bozuluyor. Torununun korkması bahane yani...Normalde aprtmanın içerisine motosiklet sokulmaz, yani bir bakıma haklı yönetici. Yalnız sana yanaşıp derdini bu şekilde anlatma yöntemi yanlış.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yönetici motordan muhabbet kapmış onu anladıkta metehan imzadan niye nem kapmış:silent:

Feleğin cilcesine, hayatin silvesine, dertlerin cümlesine, metehanın nefes almasına itirazim var.:queen:

Yönetici motordan muhabbet kapmış onu anladıkta metehan imzadan niye nem kapmış:silent:

Feleğin cilcesine, hayatin silvesine, dertlerin cümlesine, metehanın nefes almasına itirazim var.:queen:

Bugüm Kilyos gezisi yaptık...dedikodunu yaptk ...yeminle...andık seni...:p

seni makinalarını arabanı bilmem ne...çenemiz yoruldu be ...:p

burası çok komik...elalemin çocuğunun terbiyesini mahkemeye hangi şekilde sunacaksın...:p
valla hoca o şahsın yerinde ben olsaydım motoruna acayip birşeyler yapardım...dava mava hikaye ...bence komşularının tersine gitme...eline alacağı bir maket bıçağıyla senin motorunun işini bitirir...alarm çalsada ççalmasada bunu yapar emin ol...mantıklı olan konu komşuyla(özellikle komşu veledleriyle) iyi geçinmek...:pmotor çıplak biliyosun bi kabloya asılsa işin biter...:p

METEHAN abı bu davada eger kı hakım arkadasımızı haklı bulsun o aıleye para cezası verır hatta cocugu alabılır bıle

valla benım ne kadar deli motorcu oldugumu herkes bıldıgı ıcın benımle pek ugrasan olmaz

Mersin İl Temsilcisi
Bu konu ile çok alakalımı bilmiyorum ama benim başımdaki hikayeyi aktarayım.

Komşularımızda ki kendisi bu mahallede doğup büyümüş, kabadayı ağzı ile tanınan bir zat. Motor kullanmaya başladı 3 yıl kadar önce. Motosikletini apartmanın girişine, asansörün önüne parkediyor!!! Tam ev kapısının da önü oluyor. Bir apartman toplantısında kenara çekip ikaz ettim kendisini. Apartmanda yangın çıkışı yok, tek çıkışımız bu kapı. Motor dediğinde yakıtyağ ve elektrik aksamından oluşan bir şey. Olası bir yangın durumunda binayı tahliye etmek imkansızlaşacak, kapı bloke olacak. Benim de yaptığım gibi, apartmanımızda bodrumda bulunan , girip çıkması da rampa sayesinde çok kolay olan bodruma bırakabileceğini öğütledim. Bodrumlardan her ikisinide (cve d blok) apartman toplantılarında kullanabiliyoruz. Temiz, geniş, emniyetli, yangın donanımlı vs. Hele d blok takinda kalorifer kazanı sistemi varki kışın evde bile oturmak istemezsiniz:p

Buna rağmen şahıs, sanki bendeniz kötü niyetli davranmöışım gibi algılayarak, tüm tavsiyelerime rağmen dayak yemeyi tercih etti. Yoo hayır, motorunu oradan kaldırmadığı için değildi bu zopa, daha ilk cümlesinde argoya başvurması, benimde ani yımrık reflekslerimi harekete geçirmişti o kadar. Şimdi bu şahıs motorunu hala aynı yere bırakıyor, tek ilerleme bana hiç görünmüyor:)

Bu konuya dikkat arkadaşlar. Bir kez Giriş Katta Elektrik Yangını Tehlikesi geçirdik ve yaşanan dehşeti biliyorum. Motorlarımıza başkalarının yaşamlarına saygı göstereceğimiz park yerleri bulmalıyız.

Sevgiler, kazasız belasız sürüşler:cat:

benim motorum kesinlikle ne yangın çıkışı, ne asansör kapısı, n de ayak altı bir yerde. L şeklinde bir hol var. duvarların hemen yanı. yani bizim apartman giriş holüne 1 kamyon ve bir yaksi rahat sığar. benimkiyle beraber alt katta bir motor ve 7. kattan da bir arkadaşın ( çocukluk arkadaşım) motorları var. abi bunların derdini bilyorum ben. bedava muayene ettirsem hastanede sorun kalmıcak ama tedaviden önce bir kusur yaratayım ki ortopedisti hakkıyla çalıştırayım.:bounce:

apartmana motormu bırakılır be.. yakarım şerefsizim :p

Yöneticimiz uyuyormu...:queen:

[YT]1PXvZ7piT8s[/YT]

METEHAN abı bu davada eger kı hakım arkadasımızı haklı bulsun o aıleye para cezası verır hatta cocugu alabılır bıle

valla benım ne kadar deli motorcu oldugumu herkes bıldıgı ıcın benımle pek ugrasan olmaz

kanka çok Emeriken filmi izliyosunuz galiba...o filmlerde olur be...heleki Türkiyede hayatta olmaz...:padam öz çocuğuna işkence yapıyor sigara söndürüyor vücudunda yine bişey olmuyor...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugüm Kilyos gezisi yaptık...dedikodunu yaptk ...yeminle...andık seni...:p

seni makinalarını arabanı bilmem ne...çenemiz yoruldu be ...:p

Çenen kopsun protez panda, dedikodumu yapıcana benide çağırsaydın ya, beni en iyi ben çekiştiririm.:p

Bende izmite hızlı bir gidiş-dönüş yaptım, giderken 299+ bir süratle bir hyundai panelvanın abuk bir şekilde 50km gibi bir hızla sol şerite anlamsız çıkması sonucu, öbür tarafa da kısa bir gezim oldu, hayatım film şeriti gibi gözümün önünde geçiodu, eaahh berbat diyip 10. saniyesinde çıktım.:p

Sonra yapıştım panelvanın arkasına, içinde 3 tane genç var, bunları geçmiyorum, korna ses seda da çıkartmıyorum, gözüm yolun sağında cebe sığacak esaslı taş arıyorum, bir yandan da 30-40km hızla panelvanın kıçından gitmeye devam ediyorum.

Tabi anladılar bir terslik var, önde dizel dandirik panelvan arkasında jardine takılı 1000RR, unilever'in orda sağa çektiler minibüsü, yanaştım şöförün camına, el yüz kıpkırmızı başladı konuşmaya; abi valla başka araçtan kaçtık, bizde farkındayız abi, çok özür dileriz abi, nolur hakkını helal et felam.

Harap olmuş çocuklar, aha içimden bişi koptu o an metecim, sen de kaya ben diyim panda, yumi yumi oldum, gökkuşağının bütün renkleri gözümün önüne geldi, dikkatli gidin gençler hayırlı yolculuklar didim.

Sonra açtım gazı devam, 250'den sonra düşünmeye başladım, ne efendi çocuklar yetiştirmiş anaları, aferim ailelerine iykide sıkıştırmışlar, güzel üç insan daha tanıdım dedim, şuhu içinde yoluma devam ettim.

Metecim bu yaşanmış rüyamı bir yorumlar mısın.:p

Maalesef ben de bir yoneticiyim, ve ogrendim ki apartman islerinde hic bir sey kanunda yazdigi gibi yurumuyor. Yonetici kolay kolay bir sey yapamaz. Hele bu saydigi sebepleri goz onunde bulundurursak.

Yalniz DenizciMuzaffer'e katiliyorum, motosikletlerimizi bina icerisinde muhafaza ederken diger kat maliklerinin ortak haklarina riayet etmemiz ve ozellikle de acil durumlarda sorun yaratmayacak noktalari tercih etmemiz uygun bir davranis olacaktir.

Çenen kopsun protez panda, dedikodumu yapıcana benide çağırsaydın ya, beni en iyi ben çekiştiririm.:p

Bende izmite hızlı bir gidiş-dönüş yaptım, giderken 299+ bir süratle bir hyundai panelvanın abuk bir şekilde 50km gibi bir hızla sol şerite anlamsız çıkması sonucu, öbür tarafa da kısa bir gezim oldu, hayatım film şeriti gibi gözümün önünde geçiodu, eaahh berbat diyip 10. saniyesinde çıktım.:p

Sonra yapıştım panelvanın arkasına, içinde 3 tane genç var, bunları geçmiyorum, korna ses seda da çıkartmıyorum, gözüm yolun sağında cebe sığacak esaslı taş arıyorum, bir yandan da 30-40km hızla panelvanın kıçından gitmeye devam ediyorum.

Tabi anladılar bir terslik var, önde dizel dandirik panelvan arkasında jardine takılı 1000RR, unilever'in orda sağa çektiler minibüsü, yanaştım şöförün camına, el yüz kıpkırmızı başladı konuşmaya; abi valla başka araçtan kaçtık, bizde farkındayız abi, çok özür dileriz abi, nolur hakkını helal et felam.

Harap olmuş çocuklar, aha içimden bişi koptu o an metecim, sen de kaya ben diyim panda, yumi yumi oldum, gökkuşağının bütün renkleri gözümün önüne geldi, dikkatli gidin gençler hayırlı yolculuklar didim.

Sonra açtım gazı devam, 250'den sonra düşünmeye başladım, ne efendi çocuklar yetiştirmiş anaları, aferim ailelerine iykide sıkıştırmışlar, güzel üç insan daha tanıdım dedim, şuhu içinde yoluma devam ettim.

haco neyi yorumlayayım...Allah sana akıl fikir versin...ne diyim...sen ölmeden uslanmazsın...:pcesedin yakışıklı olacak belli...:p

Bu zevki limitlerde yaşayanların sonu felakettir...bana göre yaradana İSYAN dasın...bak cenazene gelmem söyleyim...:p

bence egonu motorda tatmin etme...

hayata seni bağlayan bir şeyler yokmu...neyse senin yaptığın işlere 3 kuruşluk aklım ermez...:wiinkk:

Sana TEM Otobanında başarılar...:cat:

Mersin İl Temsilcisi
Maalesef ben de bir yoneticiyim, ve ogrendim ki apartman islerinde hic bir sey kanunda yazdigi gibi yurumuyor. Yonetici kolay kolay bir sey yapamaz. Hele bu saydigi sebepleri goz onunde bulundurursak.

Yalniz DenizciMuzaffer'e katiliyorum, motosikletlerimizi bina icerisinde muhafaza ederken diger kat maliklerinin ortak haklarina riayet etmemiz ve ozellikle de acil durumlarda sorun yaratmayacak noktalari tercih etmemiz uygun bir davranis olacaktir.

kesinlikle haklısınız. ama yukarıda dediğim gibi, kesinlikle engel teşkil eden bir yerde değil... açıklamanız için teşekkürler...

yürekçe harika cevap vermişsin.Vallahi bravo:cat:
Artuk korkuyordur senden:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence tek kelimeyle dosdoğru bir iş yapmışsın, seni tebrik ediyorum yürekçe :)

Kardeşim bence sende haklısın o adamda haklı senin içindekileri tahmin edebiliyorum bende motosikletimin motorunu söktüm servise yolladım. Motosikler şimdi bodrumda duruyor bodrumdada herkesin kullanmadığı eşyalar var. Birileri hep şikayet edip duruyor onu ordan alaymışım falan bende özel garaj yaptırın dedim. Geçenlerde birisi çok gürültü oluyo dedi yalan söylediği belli adam emekli uğraşacak bişey birisini arıyo kendine. Bende nasıl gürültü oluyo motoru bile yok dedim morardı gitti. Haa motorum gelsin toplayım apartmanada koyamiicam çünkü girişte 36 tane merdiven var. Adam da haklı bazı apartman girişleri dar oluyor bizde oralara motosiklet vb. şeyler konunca millet rahatsız oluyor. Fakat ben senin bu tarz bişey yapmayacağını biliyorum yani bu kadar duyarsız olamazsın. Adamın uğraşacak bişeyi yok eee yaşta geçmiş senin makineyi görüyo canı istiyo ne sana diye biler azcık beni gezdir işte uraşıyo senle . Ama farkında değil damarına basıyo:)

o da bana sakin ve güçlü bir iafadayle derse ki:

yakınından bile uzaklaştım, anladım ki piskopatsın
piskopat adamın motorunu yöneticin ne yapsın
şimdi senden kaçmaktayım, uzağından bile uzağım
vay Yürekçe beni affet, ben manyak bir buzağıyım

:queen::bounce:
:queen::queen::queen::queen:

Son gördüğüm 3 kazanın 2 'si ölüm sonuçlandı,birindede motordaşımızda çok ciddi hasarlar oluştu,3 üde ss idi,üçüde 300+ idi 3 ününde çarptığı aracın markası hyundai'di,ve üçüde aynı anlattığın şekilde yaptı kazayı,lütfen dikkat et murat ,üzme bizi:rendeer:

Yürekçe:AAbi çok güzel ve net biş şekilde ağzının payını vermişsin adama helal sana:rendeer:

sizin yöneticide harbi arızaymış yaw :) çocuktan önce onun psikoleji pert olmuş kanımca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar