.... apartman yöneticilerinden biri bizde :)

Mersin İl Temsilcisi
ve çok güzel bir günün ardından ( ADANA MT VE MERSİN MT buluşması) akşam siteye girerken apartman yönetim kurulundan biriyle karşılaşıp tartıştım.

neymiş efendim, torunu 2,5 yaşındaymış, motoru ellemiş, alarm çalmış çok korkmuş. ya motoru içeri almıcakmışım ya da içeri alırsam alarmı açmıcakmışım. çocuğun psikolojisi bozulmuşmuş.

cevabım aynen şu oldu, plakamı okudum ve ben de sizi dava edeceğim, motorumla oynayıp zarar veryosunuz, çalmaya çalışyosunuz ve alarm çalınca suçu çocuğa atyosunuz.

o da: benim oğlum var doçent, ben öyle şey yapmam.

cevabım: ama ben dediğimi yaparım. dava açmanızı bekliyorum. plakamı yazdım verdim eline ve dedim ki, 2,5 yaşındaki bir çocuk ben işten en erken 19,30 da geldikten sonra tek başına nasıl inip motorla oynar. bu çocuk her gün sizde kalıyorsa çocuğa sahip çıkmıyorsunuz ve bu yaştaki çocuk başıboş bırakılmış ve kötü alışkanlıklara yöneltiliyor. bunu da ayrıca dava edecem.
bir de ben motor manyağıyım, motoruma zarar vermenizden korkuyorum o benim herşeyim psikolojim bozuldu, tazminat davası da açıcam.

adam ağzı bir karış açık girdi içeri ve asansörle çıktı...

tebligat bi gelsin, anasını ağlatmazsam şerefsizin...:bounce:

yine de güzel bir günün tadını kaçırmasına izin vermicem :)
:bounce:

Hocao adama bak ve sakin ve güçlü bir ifadeyle de ki ;

Uzak dur yakınıma, bu mesafe beni bozar
Kimseler yanaşmasın..Yalnızlık paylaşılmaz.
inceden hatırlarım o eski dostlukları
Şimdi herkes ayrı uçta, kaderini inkar eder!.

Artık böle konusmalar Yapmayacaktır size.

helal sana kardeş ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama sen en iyisini yapmışsın, bidaha görürsen o herifi bizim selamımızı söyle emii

Mersin İl Temsilcisi
Hocao adama bak ve sakin ve güçlü bir ifadeyle de ki ;

Uzak dur yakınıma, bu mesafe beni bozar
Kimseler yanaşmasın..Yalnızlık paylaşılmaz.
inceden hatırlarım o eski dostlukları
Şimdi herkes ayrı uçta, kaderini inkar eder!.

Artık böle konusmalar Yapmayacaktır size.

o da bana sakin ve güçlü bir iafadayle derse ki:

yakınından bile uzaklaştım, anladım ki piskopatsın
piskopat adamın motorunu yöneticin ne yapsın
şimdi senden kaçmaktayım, uzağından bile uzağım
vay Yürekçe beni affet, ben manyak bir buzağıyım

:queen::bounce:

=)))))))))) Allah iyiliğini versin :mrgreen: benim bi yeğen var Allaaaah aç aç dio motoru çalıştıyıom gaz veriyo çekecem resmini bigün :mrgreen:

geçmiş olsun takma :wiinkk:

Mersin İl Temsilcisi
baba ben 3. katta oturyorum o 7. katta. 2,5 yaşındaki bir çocuk nasıl burdan iner de motorla oynar.

zaten bir önceki motorumda da buna benzer bir olay yaşamıştım. 1 sene önce
o zaman da sabah motoru çalıştırdığım zaman ses olmuş ( sesli bir egsoz değildi)

yine siteden bir arkadaş,( sanırım avukattı) sen de aynen şöyle yazı yaz dedi:

sitede bir tek motor çalışınca rahatsız olan site sakinlerine duyurulur. ben de her sabah sizlerin araba çalıştırmasından ötürü erken uyanmak zorunda kalıyorum. bu konunun yeniden gündeme gelmesi halinde sitedeki tüm arabalardan şikayetçi olacağımı bildiririm.

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali.

yaptım ben de, yazılı olarak değil de sözlü olarak yönetimle konuştum olay kapandı :)

ve çok güzel bir günün ardından ( ADANA MT VE MERSİN MT buluşması) akşam siteye girerken apartman yönetim kurulundan biriyle karşılaşıp tartıştım.

neymiş efendim, torunu 2,5 yaşındaymış, motoru ellemiş, alarm çalmış çok korkmuş. ya motoru içeri almıcakmışım ya da içeri alırsam alarmı açmıcakmışım. çocuğun psikolojisi bozulmuşmuş.

cevabım aynen şu oldu, plakamı okudum ve ben de sizi dava edeceğim, motorumla oynayıp zarar veryosunuz, çalmaya çalışyosunuz ve alarm çalınca suçu çocuğa atyosunuz.

o da: benim oğlum var doçent, ben öyle şey yapmam.

cevabım: ama ben dediğimi yaparım. dava açmanızı bekliyorum. plakamı yazdım verdim eline ve dedim ki, 2,5 yaşındaki bir çocuk ben işten en erken 19,30 da geldikten sonra tek başına nasıl inip motorla oynar. bu çocuk her gün sizde kalıyorsa çocuğa sahip çıkmıyorsunuz ve bu yaştaki çocuk başıboş bırakılmış ve kötü alışkanlıklara yöneltiliyor. bunu da ayrıca dava edecem.
bir de ben motor manyağıyım, motoruma zarar vermenizden korkuyorum o benim herşeyim psikolojim bozuldu, tazminat davası da açıcam.

adam ağzı bir karış açık girdi içeri ve asansörle çıktı...

tebligat bi gelsin, anasını ağlatmazsam şerefsizin...:bounce:

yine de güzel bir günün tadını kaçırmasına izin vermicem :)
:bounce:

burası çok komik...elalemin çocuğunun terbiyesini mahkemeye hangi şekilde sunacaksın...:p

valla hoca o şahsın yerinde ben olsaydım motoruna acayip birşeyler yapardım...dava mava hikaye ...bence komşularının tersine gitme...eline alacağı bir maket bıçağıyla senin motorunun işini bitirir...alarm çalsada ççalmasada bunu yapar emin ol...mantıklı olan konu komşuyla(özellikle komşu veledleriyle) iyi geçinmek...:pmotor çıplak biliyosun bi kabloya asılsa işin biter...:p

kardeş o yöneticiye söyle grup halinde akşam çaya geliriz ona göre ayağını denk alsın..::karma::::karma::::karma::

Puhahaha şu adamın adresini verdi bir mahkeme tebligatı sallayım, ödü bokuna karışmazsa adam değilim,

burası çok komik...elalemin çocuğunun terbiyesini mahkemeye hangi şekilde sunacaksın...:p

valla hoca o şahsın yerinde ben olsaydım motoruna acayip birşeyler yapardım...dava mava hikaye ...bence komşularının tersine gitme...eline alacağı bir maket bıçağıyla senin motorunun işini bitirir...alarm çalsada ççalmasada bunu yapar emin ol...mantıklı olan konu komşuyla(özellikle komşu veledleriyle) iyi geçinmek...:pmotor çıplak biliyosun bi kabloya asılsa işin biter...:p

Abi öyle diyosun da, yapacak adamın evi belli yurdu belli. Olay it dalaşına döner. Düşün çoluğu çocuğu olan karşı taraf :bounce:

Heheheheheheeeee süperdi ya :mrgreen:

Gözünün üstünde nie kaş var hesabı... :mrgreen:

He bir de ekleyeyim. Bu ülkede tam işlemesede sosyal hizmetler diye bir kurum var. Aile için şiddet gören , kötü işlerde kullanılan vs... çocuklara sahip çıkıp gerekirse velayeti aileden alan. Fazla amerikanvari oldu ama olsun amaç göz korkutmak

Mersin İl Temsilcisi
benle uğraşmayı göze alamazlar eminim ama moralimi bozyolar. tesaadüf polis komşulardan biriyle karşılaştık olayı konuştuk ve bana s... et dedi. bişi olursa yapacağımızı biliriz.

Zor bir durum ama komsuda komsulugunu bilsin herifin soyledigi laf degil kesinlikle! Mantikli, elle tutulur hicbir tarafı yok :pr:

Mersin İl Temsilcisi
He bir de ekleyeyim. Bu ülkede tam işlemesede sosyal hizmetler diye bir kurum var. Aile için şiddet gören , kötü işlerde kullanılan vs... çocuklara sahip çıkıp gerekirse velayeti aileden alan. Fazla amerikanvari oldu ama olsun amaç göz korkutmak

evet ben de bunu kullandım zatik :queen:

Puhahaha şu adamın adresini verdi bir mahkeme tebligatı sallayım, ödü bokuna karışmazsa adam değilim,

birader senin şu mesajların beni ayar ediyor...yahu imzanda Yüce Kurandan bölümler almışsın...ve yazdığın mesaja bak...ya o imzanı kaldır...ya kahve ağzıyla yazmayı bırak...bu konularda çok hassasım...DİN in emrettiği gibi yaşamıyosan böyle laga lugalar yapma...Peygamber efendimizin ahlakından örnek al...

yürekçe senden korkulur valla::mrgreen:

Yöneticinize acıdım:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ağzının üstüne 2 tane caksaydın hıyarağasının o i..e çekemiyodurda ondan yapıyodur kesin ruh sağlığı bozuktur..

örnek ben

evde veya işyerinde yaşama ve çalışma düzenimi değiştirmeye çalışan alışkanlıklarımı bozan benim yaptığım bişeyi değiştirmeye kalkan insanlara ayar oluyorum..

Bu konu ile çok alakalımı bilmiyorum ama benim başımdaki hikayeyi aktarayım.

Komşularımızda ki kendisi bu mahallede doğup büyümüş, kabadayı ağzı ile tanınan bir zat. Motor kullanmaya başladı 3 yıl kadar önce. Motosikletini apartmanın girişine, asansörün önüne parkediyor!!! Tam ev kapısının da önü oluyor. Bir apartman toplantısında kenara çekip ikaz ettim kendisini. Apartmanda yangın çıkışı yok, tek çıkışımız bu kapı. Motor dediğinde yakıtyağ ve elektrik aksamından oluşan bir şey. Olası bir yangın durumunda binayı tahliye etmek imkansızlaşacak, kapı bloke olacak. Benim de yaptığım gibi, apartmanımızda bodrumda bulunan , girip çıkması da rampa sayesinde çok kolay olan bodruma bırakabileceğini öğütledim. Bodrumlardan her ikisinide (cve d blok) apartman toplantılarında kullanabiliyoruz. Temiz, geniş, emniyetli, yangın donanımlı vs. Hele d blok takinda kalorifer kazanı sistemi varki kışın evde bile oturmak istemezsiniz:p

Buna rağmen şahıs, sanki bendeniz kötü niyetli davranmöışım gibi algılayarak, tüm tavsiyelerime rağmen dayak yemeyi tercih etti. Yoo hayır, motorunu oradan kaldırmadığı için değildi bu zopa, daha ilk cümlesinde argoya başvurması, benimde ani yımrık reflekslerimi harekete geçirmişti o kadar. Şimdi bu şahıs motorunu hala aynı yere bırakıyor, tek ilerleme bana hiç görünmüyor:)

Bu konuya dikkat arkadaşlar. Bir kez Giriş Katta Elektrik Yangını Tehlikesi geçirdik ve yaşanan dehşeti biliyorum. Motorlarımıza başkalarının yaşamlarına saygı göstereceğimiz park yerleri bulmalıyız.

Sevgiler, kazasız belasız sürüşler:cat:

birader senin şu mesajların beni ayar ediyor...yahu imzanda Yüce Kurandan bölümler almışsın...ve yazdığın mesaja bak...ya o imzanı kaldır...ya kahve ağzıyla yazmayı bırak...bu konularda çok hassasım...DİN in emrettiği gibi yaşamıyosan böyle laga lugalar yapma...Peygamber efendimizin ahlakından örnek al...

hacı bu gün sen tersinden mi kalktın nedir :silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar