Apartman da Motosiklet park sorunu yasal haklar.

Motosikleti
Dominar D250
24+24 daire 2 bloklu sitede otoparka arabalar sığmıyor, sitede toplam 3 motor var, biz de yan bloğun otoparktan yürüyüş yoluna 1 ile işaretlediğim yere geçişi engellemeden arka arkaya bırakıyorduk. Bazen o yola araba da çekiyorlar geçiş daralıyor.
Bir gün tadilat başladı, bizim motorları bıraktığımız duvar dibine sıva boya zamanı gelince motorları çekin dediler, bende 2 işaretlediğim yere, binanın balkon hizası altına, arabaları engellemeyecek şekilde duvara sıfır park ettim, hem yağmur gelmiyor hem de arabalar zaten duvara sıfır park etmediğinden boşluk kalıyordu, o boşluğa bıraktım.
Bu pazartesi toplantı yapıldı, motosikletlerin 1 ile işaretlediğim yere park edilmesi ve gerekli tabela uyarılarının eklenmesi üzerine karar çıktı :)

şimdi önümüz de kış ilk defa motorla kışa gireceğim, spor salonu çok az kullanılıyor içerde de epey boş alan var, bakalım kışın oraya koymama bir şey diyecekler mi.
binanın altında havuz var, yönetici havuza çek diyor ama sulu ortam, içerisi kullanılmasa da nem rutubet sıkıntı yapar diye düşünüyorum.
daha önce birisi oraya çekmiş, bana pek mantıklı gelmedi.

rkpg2as.png

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Sokakta oyun oynayan son nesil siz değilsiniz abi aramızda düz hesap 10 yaş var hem akşam ezanına kadar sokakta top,misket,kart,soda kapaklarından taso oynadım hem de internet kafeyede gittim bana göre 2000 li nesil yani ben son demlerimizi yaşadık 😁
Katılıyorum ben de sendenim :D

Akşam ezanına kadar sokaktaydık, ramazanda teravihe kadar.

Motosikleti
Yamaha YS125
Bütçe varsa motokabin almanızı öneririm. Olumsuz hava koşullarından ve hayvan veya insan kaynaklı hasarlardan da koruyacaktır. Öncesinde yönetim ile de görüşüp kabini nereye koyabilirim konusunu tartışın. Çıkar yol bulamazsanız en kötü ihtimalle 1 araba park yerini kaplayacak şekilde kabini yerleştirin. Sonuçta o da motorlu taşıt yerine geçiyor :)

Motokabin güzel bir çözüm. Yönetime soracağım. Sitede 80 daire ve 120 araç için ayrılmış park yeri var. En kötü bir aydınlatma lambası direğine zincirleyip, araç yerine park ederim artık devirilirse de yapacak bir şey yok.

Motosikleti
D400
Motokabin güzel bir çözüm. Yönetime soracağım. Sitede 80 daire ve 120 araç için ayrılmış park yeri var. En kötü bir aydınlatma lambası direğine zincirleyip, araç yerine park ederim artık devirilirse de yapacak bir şey yok.

80e 120 ise hiçbirşey diyeceklerini sanmıyorum.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Gel de bu adama laf anlat.

Yangın yönetmeliğine göre müstakil hacimden cadde veya sokak kadar olan yere değil motosiklet hiç bir şey bırakamazsın.

Neyse senin kafan karışmıştır. Sen kafana göre takıl..
İşin kötüsü 5 sayfadır ne detaylar ne olaylar... Şehirden uzak müstakil bir hayat hayalim var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar