24+24 daire 2 bloklu sitede otoparka arabalar sığmıyor, sitede toplam 3 motor var, biz de yan bloğun otoparktan yürüyüş yoluna 1 ile işaretlediğim yere geçişi engellemeden arka arkaya bırakıyorduk. Bazen o yola araba da çekiyorlar geçiş daralıyor.
Bir gün tadilat başladı, bizim motorları bıraktığımız duvar dibine sıva boya zamanı gelince motorları çekin dediler, bende 2 işaretlediğim yere, binanın balkon hizası altına, arabaları engellemeyecek şekilde duvara sıfır park ettim, hem yağmur gelmiyor hem de arabalar zaten duvara sıfır park etmediğinden boşluk kalıyordu, o boşluğa bıraktım.
Bu pazartesi toplantı yapıldı, motosikletlerin 1 ile işaretlediğim yere park edilmesi ve gerekli tabela uyarılarının eklenmesi üzerine karar çıktı
şimdi önümüz de kış ilk defa motorla kışa gireceğim, spor salonu çok az kullanılıyor içerde de epey boş alan var, bakalım kışın oraya koymama bir şey diyecekler mi.
binanın altında havuz var, yönetici havuza çek diyor ama sulu ortam, içerisi kullanılmasa da nem rutubet sıkıntı yapar diye düşünüyorum.
daha önce birisi oraya çekmiş, bana pek mantıklı gelmedi.