- Konu Yazar
- #1,081
40-41 çok küçük olur bana daha büyük dişli lazım. Şimdilik dursun bakalım. Hazır birşey yok mecburen kendimiz uyduracağız.
Bu tür boya yapıldığını bilmiyordum şimdi öğrendim. İleride işime yarayacak bilgi teşekkür ederim.
Yuh diyorum ya. Ben az önce Eft yaptım manet için nasıl stokta yok diyorlar. Acaba 2-3 tane getirdiler de onlar da satıldığı için mi sana yok dediler. Yoksa bana bedavaya mı eft yaptırdılar.
Bu arada ben sitedeki formu doldurduğum gün email ile dönüş yaptılar. Bugün de manet için eft yaptım diye maile cavap yazdım orada sürat müşürünü de sordum. Az önce sürat müşürü yok diye cevap geldi. Evet motosiklet kullanıcısı az ama Atv kullanıcısının çok olduğunu düşünüyorum. Facebook'ta Atv kullanıcılarının da olduğu bir grup mu kursak? Yoksa biz sadece motosiklet kullanıcılarıyla bir şey yapamayız.
Atv olayını bilemiyorum, ancak bizim 27'likten ziyade 17'lik peynir ekmek gibi satılmış, Antalya civarına, bu durumda facebokk, bilmem ne boş iş ancak, birisi direkt olarak, ışıldar reisine ulaşacak sahibi/genel müdürü ile dertleşecek başka yolu yordamı yok bu işin.
Eft yapıp malzeme gelmeden evvel, mutlaka ayrıntılı fatura iste, şu parça adet fiyatı vsvsv diye belirtsinler, muhtelif malzeme vsvsv demesinler.