Performans olarak 2 Japon'uda (Crf/Klx)(kimse kusura bakmasın, isterlerse baksınlar, ancak hakikat bu.)ekarte eden, fiyat olarak yine tuşş eden, çift teker takımı ile iki ayrı motor'imiş gibi davranan, başka bu tip alternatif aramıştım, şükür buna denk geldim.
Aldığım günden itibaren, inciğinden boncuğuna, elden geldikçe artı/eksi ne var ne yok objektif olarak dökmeye/raporlama'ya çalıştım sanırım başardım.
Nihayetinde bir kopya motor bloğu, ve mutant/hybrid bir alet, kalitesi ehh işte, ancak bana çok bile.
Üüzldüğüm nokta, buna benzer aletleri getiren distribitörler,yedek parça, interaktif destek vs gibi şeylere daha özenle yaklaşsalar , dadından yinmez.
Ne sen ne'de ben fan'ı değiliz, profilimde zaten motorun orjini olan "xmoto" ismini kullanıyorum, kaldı'ki ruhsatta'da öyle geçiyor, dağıtımcı ile uzaktan yakından alakam olmadığını, son yedek parça listesinin yayımdan kaldırılması, bazı parçaların " sürat müşürü" gibi, stoklarında olmamaısından dolayı, papaz olma seviyeinde olduğumu söylemeye gerekte yoktur herhal, daha evvelde yaıldı burada.
Hasılı kelam, rüştünü bana ispat etti hanzom, bu klasmanda(enduro/cross) nasip olursa yükseltme babında alacağım tek enduro alet 800xc olur, gerisi traş bana.
(ara'da nakedler'de tahrik ediyor hani, nasıl etmesin bildiğin cıbıldak işte^^ hiyullusu

)
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
ben bisüredir bakıym motorlarınıza cros modelin dişli
oranı tam crossluk diyordum motorda hanzo .
benmi nazar ettim yoksa.
inşaallah kısa sürede çözersiniz.
Yok hacım, senlik deel, olay nazar oldğuna kesin inanıyorum, ancak yakınlardan olsa gerek, tedbiren arada sadaka/zekat/fitre imkan oldukça tabii, birde muavezeteyn süreleri elden geldikçe, artık Allaha emanetiz