sayfa basındaki syanur un eklediği resminden
Ta kendisi, sade kapak ve camgöz, yağ gözlem portu:cat:
ruhsatta motor numarasının basları tutuyor mu?
sayfa basındaki syanur un eklediği resminden
Ta kendisi, sade kapak ve camgöz, yağ gözlem portu:cat:
Zaten malumumuz ancak şaka ile karışık, güç bakımından benim babam seninkini döver babında, bayılıyorum böyle sataşmalara
Çünkü bu modeli internetten almadan evvel, klx, ve crf yurt içi lansmanı yeniydi galiba, bunlara yetecek bütçedde o zaman için var idi, taaki bu hanzo'yu keşf edene değin, elbette bir japon kalitesi servis ağı vs değil, ama güç olarak hakkını yemeyelim, 1-2 japon 250cc cross kullanıcı sidik yarıştırmaya kalktı, tabii oturdular geri ::blusssh:
sagol resim için carbon. :cat:
demekki dogru biliyormusum
Rica ederim, ancak şuan şoktayım yeni şükür secdesinden kalktım, konuyu açayım burayada yazarım az sonra(motor ile ilgili daha doğrusu verilmiş sadaka varmış).
hayırdır insallah , gecmiş olsun
cok cok gecmiş olsun valla, buyuk tehlike arz ediyor zincir-dişli olayları
bence ön zincir dişli muhavazasına bir el atıp , dişli yerinden cıkmayacak sekilde yaklastırmak daha dogru olabilir.
Extra kargo bedelleri baya külfetli, yurt içi firmlarda internet üzerinden regal raptor fan buldum 90 liraya ancak dediğim gibi bizim radyatör yerleri/boşlukları dar, bu yüzden tatbikatlı görerek alma tarafındayım, olmadı enson çare seni " rahatsız edeceğimden" emin olabilirsin :wiinkk:
Not: KESSİNLİKLE BENİM MOTOR SATILIK DEĞİL, BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN, HATTA SIFIR FİYATININ ÜSTÜ VERİLSE DAHİ ( motor ile aramda duygusal bağ oluştu)
Çok teşekkürler Syanur. SM olmasaydı senin motoru da düşünebilirdim ama ben arazi için bakıyorum.
Trafikte kullanmayacağım römork ile taşıyacağım o yüzden problem yok. Evrak olmaması işime geliyor. Vergi ve sigortadan kurtuluyorum![]()
cok cok gecmiş olsun valla, buyuk tehlike arz ediyor zincir-dişli olayları
bence ön zincir dişli muhavazasına bir el atıp , dişli yerinden cıkmayacak sekilde yaklastırmak daha dogru olabilir.
Rica ederim hocam. Fikirlerimizi paylaşıyoruz burada hepimiz. Ben önerilere açığım. Ben hem motor hem de bakımı uygun olsun diye apachi'yi düşünüyorum. Bakımını çok dert etmesem 7-8 liraya Yz125 yada Kx125 alırım. Gönlümden geçen de bu motorlar ama araba aldığım için bütçe biraz sıkıntılı. Bu arada Ktm'lere de bakıyorum ara ara ama gördüğüm kadarıyla 7-8 bin liraya düzgün bir motor bulunmuyor. Bir de Ktm'lerin parçaları bu motorlara göre daha pahalı. Special olarak parçaları en uygun motor bana Yz125 geliyor. Ortalama 7 bin liraya da düzgün bir Yz125 bulunuyor.Üstad, işinize karışmak gibi olmasın, siz arazide daha çok takılıyorsunuz, daha iyi bilirsiniz ama madem römokt vs takılacaksınız 7-8 TL ye bir KTM almanızı tavsiye ederim. Apachi CRF den daha okkalı gidiyor olabilir ama bence CRF den sonra geçecekseniz KTM'e geçin. Hani benim gibi hergün iş-arkadaş-ev-gezi-vs, vs, şeklinde motoru kullanıyor olsaydınız tamam ama sadece h.sonları için römorkla takılcaksanız benim tercihim special bişey olurdu.
Rica ederim hocam. Fikirlerimizi paylaşıyoruz burada hepimiz. Ben önerilere açığım. Ben hem motor hem de bakımı uygun olsun diye apachi'yi düşünüyorum. Bakımını çok dert etmesem 7-8 liraya Yz125 yada Kx125 alırım. Gönlümden geçen de bu motorlar ama araba aldığım için bütçe biraz sıkıntılı. Bu arada Ktm'lere de bakıyorum ara ara ama gördüğüm kadarıyla 7-8 bin liraya düzgün bir motor bulunmuyor. Bir de Ktm'lerin parçaları bu motorlara göre daha pahalı. Special olarak parçaları en uygun motor bana Yz125 geliyor. Ortalama 7 bin liraya da düzgün bir Yz125 bulunuyor.
Bu arada 2 hafta önce abime Yz125 aldık ama malesef ben hala kullanamadım. Yz'yi test ettikten sonra kararım büyük ölçüde belli olur diye düşünüyorum. Yz tarzı makineleri kullanmak her adamın harcı değil diye düşünüyorum. Belki de bana çok hayvani gelecek makine ve tırsıp kullanmıyacağımArazi ayrı olay ama özellikle 2 zamanlı special makineler çok daha ayrı bir olay. Abim gaz tepkisinin çok farklı olduğunu söylüyor. 7-8 haziran'da Açıköğretim finallerinden sonra 1 hafta izinliyim. İnşallah 1 hafta bol bol arazide olacağım ve bir senenin acısını çıkartacağım
Hayırlısı olsun.
Bir bak bakalım, ayarlayamazsan konuşalım tabi, rahatsızlık ne demek. Yanlız 90 TL ye 1 adet regal raptor fanı bulduysan eğer salla, bence mondialden bizim fanlar için fiyat alalım. Bakalım kaç diyecekler. Ellerinde var mı bilmiyorum ama varsa ve 90 TL ve altında bir fiyatsa(düşük bir ihtimal) benim fanlardan alırız. Ama tabi önce sen radyatör genişliğini ölç. Benim ebatlar belli , foto atmıştım. Benim fanın oturup oturmayacağını anlarız :cat:
Geçmiş olsun CO2 :rendeer:

o parcanın görevi zincire klavuzluk etmektir.
zincir normal gerginlikte iken arka dişliden atmasını engeller,
önemli parcadır,
bence kesmeden önce yenisini arastır sıfırı varsa yedekleyip orjınali kes,
buyuk dişli takılınca sorun olur yoksa