2 gün önce motor durdu,karbüratöre tasını açtım ve gördüğüm şey benzin yokluğu, garip halbuki depo dolu idi, derken daima rezerv'de kullandığım benzin musluğunu "ON" pozisyona alınca benzin tekrar geldi, ve çalıştı.
Dün yine İskenderun'a gittim, ancak acayip olan durum şu, yol boyu benim hanzo ilginç şekilde sanki daha atik hale geldi, hemde karbüratçr iğnesini bir çentik aşağı aldığım halde, sanki tam iğne ayarında gibi hayvanlaştı(afedersiniz)
Durumu 2 çıkışlı benzin hortumu, tek'e düşünce sanki daha iyi soğurma yapıyor hissi doğdu, henüz sökmedim, enson depoyu söküp karbüratör hortumu için taktığımda, muhtemelen rezerv hortumu bir şekilde kıstırıldı/sıkıştı ve çıkış teke düştü, bu konu hakkında birazdan bidaha depoyu söküp kontrol edeceğim.
2seçenek var dediğim gibi besleme tek olunca daha sıhhatli, oldu, yada motor artık tamamen rodaj'ın dar boğazını aşıp kendine geldi.
Yani bu durum benim hoşuma gitti abiler, iktisatlı ayarda böyle ise üst çentiğe tek besleme ile alırsam, kesinlikle beygirler artmış olacak şuanda durum bu.