Apachelenmek üzereyiimm

hayırlı olsun...
kazasız sürüşler, en kısa zamanda kavuşursun inşallah motoruna

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saolunn hafta içi inşallah ama su 28 bın km aklıma takıldı fazlamı 2007 bı motor ıcın :S ılanlarda bı kac taneden fazla yuksek kmlı apache yok nasıl olur herkes kuryelık yapıo bu makınayla ama ılanlarda hep 10 bın 20 bın arası motorlar 3 5 dıyende war ilginc deılmı

herekese cok tesekkurler 1000 peşin gerısı 500 500 vercem toplam 2500 2100 du 400de vade farkı :wiinkk: tek korkum ankarada ılk olacak galıba cbf ve ybr kullanıcılarından gelecek tepkılerden korkuyorum bırazz malum cogu ılk defa gorecek bu motoru muhtemelen nıye cin malı aldın nıye honda almadın gibi sözler soyleyıp bide salak gozuyle bakacaklar sankı :D ama olsun benzerının olmaması herzaman iyidir dikkat ceker :D

Tvs çin malı değil zaten, için rahat olsun. Onu diyenler dönüp kendine baksın.. :cat:

bu motorlar sağlamlıklarını kanıtlamış motorlar yani bi 15 bin 20 bin bu motor için sıfır gibidir bilmem anlatabildimmi benim bi arkadaşım aldı 30 bin kmde şimdi 40bin oldu motorda bi ses bile yok o kadar sağlam..

apache

herekese cok tesekkurler 1000 peşin gerısı 500 500 vercem toplam 2500 2100 du 400de vade farkı :wiinkk: tek korkum ankarada ılk olacak galıba cbf ve ybr kullanıcılarından gelecek tepkılerden korkuyorum bırazz malum cogu ılk defa gorecek bu motoru muhtemelen nıye cin malı aldın nıye honda almadın gibi sözler soyleyıp bide salak gozuyle bakacaklar sankı :D ama olsun benzerının olmaması herzaman iyidir dikkat ceker :D
öncelikle hayırlı kazasız yolda kalmasız sürüşler diliyorum...
apache az yakar iyi gider görünüm olarak kalite olarak iyidir...ybr ile kıyaslamak mümkündür hemen hemen aynı özellikteler ama apache daha çok titrer !
ve şunu düzelteyim... apache çin malı degildir !!!
tvs nin suziki firması ile ortak çalıştıgı tamamen hindistan çıkışlıdır...
ve küçük bir ayrıntı daha rx king var bende bilenler iyi bilr :)...apache 150 lik 4 zamanlıdır.. king ise 135 ama ışıkta beni görenler veya sesimi duyan apacheler saygıdan olsa gerek kenara çekilirler :)...

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle hayırlı kazasız yolda kalmasız sürüşler diliyorum...
apache az yakar iyi gider görünüm olarak kalite olarak iyidir...ybr ile kıyaslamak mümkündür hemen hemen aynı özellikteler ama apache daha çok titrer !
ve şunu düzelteyim... apache çin malı degildir !!!
tvs nin suziki firması ile ortak çalıştıgı tamamen hindistan çıkışlıdır...
ve küçük bir ayrıntı daha rx king var bende bilenler iyi bilr :)...apache 150 lik 4 zamanlıdır.. king ise 135 ama ışıkta beni görenler veya sesimi duyan apacheler saygıdan olsa gerek kenara çekilirler :)...

yok cin olmadıgını bılıorum zatende ankaradakı cogu ınternet kullanmayan motorcuların apacheden haberı olcak S hic sanmıyorum cogu ılk defa gorecek

Forumdan Uzaklaştırıldı
İnşallah kardeşim hakkında hayırlısı olsun.:rendeer:

naber korkut abi
atışamıyoruz 2 gundur
gene konuyu kitlemişler
inşallah bu kilit sondur

hah:queen::queen:

şaka bi yana her konu kıtlenıyor ben bişi anlmaıdm bu işden o kadar kafa patlattık o manılerı yazacaz dıye emege saygı !!!!

naber korkut abi
atışamıyoruz 2 gundur
gene konuyu kitlemişler
inşallah bu kilit sondur

hah:queen::queen:

şaka bi yana her konu kıtlenıyor ben bişi anlmaıdm bu işden o kadar kafa patlattık o manılerı yazacaz dıye emege saygı !!!!

Bu kadar atışınca kitlerler tabiiiiii..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şaairliğe gerek yok diye düşündüler sanırım .Neyse ne zaman geliyor apaçi:cat:

apache olmadı be abi :( okadar yol gidip yedıgımız 150 tl ıle kaldık
srfsiz adamın soledıgı 10 lafdan 9 uda yalan cıkdı tek dogru vardı oda ellerınde ole bi motor varmışş ama kendı motoru bıle deıl kurtarın benı dıye bagırıodu makına honda tıtan aldım bende 900 liraya cok memunum valla :D:D 3. titanım bu modıfıye calısmaları yapıorum sımdı bıraz daha bişeye benzetmek ıcın askere kadar bunla ıdare edecezz artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar