herekese cok tesekkurler 1000 peşin gerısı 500 500 vercem toplam 2500 2100 du 400de vade farkı :wiinkk: tek korkum ankarada ılk olacak galıba cbf ve ybr kullanıcılarından gelecek tepkılerden korkuyorum bırazz malum cogu ılk defa gorecek bu motoru muhtemelen nıye cin malı aldın nıye honda almadın gibi sözler soyleyıp bide salak gozuyle bakacaklar sankıama olsun benzerının olmaması herzaman iyidir dikkat ceker
![]()
öncelikle hayırlı kazasız yolda kalmasız sürüşler diliyorum...herekese cok tesekkurler 1000 peşin gerısı 500 500 vercem toplam 2500 2100 du 400de vade farkı :wiinkk: tek korkum ankarada ılk olacak galıba cbf ve ybr kullanıcılarından gelecek tepkılerden korkuyorum bırazz malum cogu ılk defa gorecek bu motoru muhtemelen nıye cin malı aldın nıye honda almadın gibi sözler soyleyıp bide salak gozuyle bakacaklar sankıama olsun benzerının olmaması herzaman iyidir dikkat ceker
![]()
öncelikle hayırlı kazasız yolda kalmasız sürüşler diliyorum...
apache az yakar iyi gider görünüm olarak kalite olarak iyidir...ybr ile kıyaslamak mümkündür hemen hemen aynı özellikteler ama apache daha çok titrer !
ve şunu düzelteyim... apache çin malı degildir !!!
tvs nin suziki firması ile ortak çalıştıgı tamamen hindistan çıkışlıdır...
ve küçük bir ayrıntı daha rx king var bende bilenler iyi bilr...apache 150 lik 4 zamanlıdır.. king ise 135 ama ışıkta beni görenler veya sesimi duyan apacheler saygıdan olsa gerek kenara çekilirler
...
İnşallah kardeşim hakkında hayırlısı olsun.:rendeer:
naber korkut abi
atışamıyoruz 2 gundur
gene konuyu kitlemişler
inşallah bu kilit sondur
hah:queen::queen:
şaka bi yana her konu kıtlenıyor ben bişi anlmaıdm bu işden o kadar kafa patlattık o manılerı yazacaz dıye emege saygı !!!!
Bu kadar atışınca kitlerler tabiiiiii..:queen:
bizz eğlenıyoduk ama bi kere düşünmesi lazım bence moderatorlerımızın
Şaairliğe gerek yok diye düşündüler sanırım .Neyse ne zaman geliyor apaçi:cat: