Apache Kilometre Saati Bozuldu !!!

TVS apache km saati bozuldu aniden hızlanınca 30 km olan km saati birden bire '0' km oluyor ve penzıni fulluyorum kafına göre gösteriyor şamadıra değiştim km saati arazalı oldugunu oradan anladım he bırde motorum km saatı oralarında takip sistemi var o bozmuş olabılırmı blokaj sistemi faln

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

fikri olan ykmu

Ön teker göbeğine bağlı olan km ölçümü yapan parça bozulmuştur. Servise götür garantiden değiştirirler.

Ön teker göbeğine bağlı olan km ölçümü yapan parça bozulmuştur. Servise götür garantiden değiştirirler.

değişmezler ise ortalık karısıcak zaten bunedır ya apache servisleri , garanti kapsamı falan alakasız tvs kalitedir diyip yanılmayın servisler geçiriyor , garanti ise cok zor giriyor fabrika ile cok kötü kavga edıcem bayram bıtsın bı telefonlara cıksınlar.!

değişmezler ise ortalık karısıcak zaten bunedır ya apache servisleri , garanti kapsamı falan alakasız tvs kalitedir diyip yanılmayın servisler geçiriyor , garanti ise cok zor giriyor fabrika ile cok kötü kavga edıcem bayram bıtsın bı telefonlara cıksınlar.!

Sakin ol halledilir hersey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar