AntikKöy

merhaba arkadaşlar pazar günü çatalca civarında antikköy diye bir yer varmış oraya gitmeyi planlıyorum daha önce orayı gören bile arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar pazar günü çatalca civarında antikköy diye bir yer varmış oraya gitmeyi planlıyorum daha önce orayı gören bile arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

iyi tmm da bunun motosikletle ne alakası var
kilit isterük:p

szr

Ben baya bi yanından geçtim ama doğrusunu söylemek gerekirse içeri hiç girmedim ; mekan , Büyükçekmece gölünün kuzeybatı kesiminde ve göle hakim bi alanda kurulu ; bahçesinde develer, eşekler falan görüyorum ve mangal dumanları. Aşırı büyük bi alan olmamasına rağmen gidilip görünebilecek bi yer olduğunu düşünüyorum ama motosikletle gidecekseniz sıkı giyinin , rüzgar varsa biraz çarpabilir:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar