Antalya'ya Kar Yağıyooooooo

GKN

kıss
beklioz bembeyaz resimlerini
pempeyle beyazda başka durur:wiinkk:

Hava durumunun motosohbetle ne alakası var tubiş ? :)

Sen yapma bari,tamam heyecanlısın ama..:)

Karı görünce aklıma direk bizim gıcık mt topluluğu geldi :p Yok Antalya'da motorcu olmak da ne var, hava günlük güneşlik.. Alın size kar dedimm. :queen:

Bu arada fotoğraf falan yok, hiç biyer beyaz olmadı.. :pale: Bi de arada güneş çıkıyo, buranın karı da bu kadar.. :salut:

hadi gözün aydın kulakların manisa tubis...:cherry: artık gözün açık gitmeyecen desene...:mrgreen: şaka bir yana kar görmek istiyosan ist.e gel sabah sabah yarım metre karda işe geldik...her tarafa bembeyaz burda bembeyazzzzz...:queen:

Moderatör (forrap)
Karı görünce aklıma direk bizim gıcık mt topluluğu geldi :p Yok Antalya'da motorcu olmak da ne var, hava günlük güneşlik.. Alın size kar dedimm. :queen:

Bu arada fotoğraf falan yok, hiç biyer beyaz olmadı.. :pale: Bi de arada güneş çıkıyo, buranın karı da bu kadar.. :salut:

Neden karlar motosiklet şeklinde mi yağıyo :p Cruiser kar,aaa o da neee süper sport kar,aaaaa enduro kar :p

Konu dışına taşıdım banane ::shifty2:

Zaten karda tutmamış,tutmayan karı ne yapayım:)Burada da yağıyor o şekilde..

vayyyyy:queen:
bende hayret ettim ya Antalyaya kar yağmasına:queen:

Son düzenleme:
Neden karlar motosiklet şeklinde mi yağıyo :p Cruiser kar,aaa o da neee süper sport kar,aaaaa enduro kar :p

Konu dışına taşıdım banane ::shifty2:

Zaten karda tutmamış,tutmayan karı ne yapayım:)Burada da yağıyor o şekilde..

İzmir hava durumuna baktım...pazar kuvvetli rüzgar pazartesi salı bulutlu diyodu...ne kar yağışı bu...:p

[NOT]
Halk panik içinde ; herkes sağa-sola koşuşturuyo, bu beyaz cisim nedir? diye... :queen::queen:

Hadi hayırlısı tubiş........
Darısı bizim buralara....

Gerçektende özledik karlı manzaraları be...
[/NOT]

Bizde burada ancak suyu görebiliyoruz..Tabiki araba ve motosikletlerimizi yıkarken...
Bu resimleri biraz önce çektim..Motosiklet yok..Evde (garajında) ne yazık ki.:pr:

.

.

.

tubiş antalyaya yağıyorda adanada niye yok:pr:eek:lmaz böyle iki adım var arada olmaz olmaz:pr:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Antalya'ya ortalama 40 senede bir kar yağar benim bildiğim.

Ama en son hatırladığım bir kar var Antalya'ya yağan, hatta tvler filan 36 yıl aradan sonra ilk kar diye haber geçtiler. O ne zamandı acaba. E tuba hatırlamadığına göre? Benimde yaş 40 yok :p

Edit : En son 1993 de yağmış (36 yıl aradan sonra yağan) ee 15 yıl olmuş.

Gitgide düşüyo bak :)

Son düzenleme:
Evet 93 da yağdı, ama hatırlamıyorum pek. Hem yağış şeklini görmemiştim, yağmur gibi yağması beni çok şaşırttı.. :cyclopsan :mrgreen: Kar topu oynamak için giydirdi annem, biz çıkana kadar erimiş. :mrgreen:

flaş flaş flaş şok şok şok evet sevgılı seyırcıler antalyaya 16 yıl aradan sonra kar yagdı ınsanlar cocuklar gıbı eglenıyor

böoooohohohohohohoooooooyyyyyyyytt

Bizim buraya (sivas) 2 gündür kar yağıyor. Heryer bembeyaz. Kar boyu 80cm ye kadar gördü en son. Herkes neşeli, fotoğraf çektiren, vidyo kayda alan, Kartopu savaşı yapan, karda güreşip, birbirini döven, boğuşanlarla dolu... :) Bu arada hala kar yağıyor...:flower:

Alanya'ya da yağdı vallaha..Bembayaz oldu kısa süreliğine de olsa her taraf..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar