Antalya'ya Kar Yağıyooooooo

Kar yağıyoooooooooooooooooo :queen::queen::queen::queen:

Hayatımda ilk defa görüyorum böyle bişeyi, çok heyecanlıyım. :queen: Alın, orda motor sürmek kolay dediniz, alın işte size kar.. :queen::queen:

bende heyecanlandım sende aksam drift videolarını yuklersin artık:queen::queen:
(buarada sakın cıkma:p)

Gözün aydın Tuğba abla :mrgreen:
Pembe Eldivenlerini giyip bizim için bi foto çekersin artık :p

Gözünüz aydın....senin adına sevindim...:)Bizim buralarda 50 cm yi buldu kar kalınlığı en son 2004 yılında bu şekilde kar yağmıştı...

Ay yağıyo valla :queen: Hala :queen: Yerler beyaz olsun yaaaaa lütfeeeennnnnn :queen:

Nasıl bir duygu ve heyecan içinde olduğunu az çok tahmin ediyorum ablacım çünkü geçen hafta İzmir'den misafirlerim vardı onlarda ilk kez görüyorlarmış baya heyecanlandılar...İçeri sokamadık valla tutturdular kardan adam yapıcaz diye :queen:

antalya ve kar iimişya antalya kar ile de bir başka güzel olur heh abi engüzel yer çanakkale birgün karyağdı heryer bembeyaz bugün hava günlük güneşlik karfalan kalmadı ilçeler hariç

Ay yağıyo valla :queen: Hala :queen: Yerler beyaz olsun yaaaaa lütfeeeennnnnn :queen:

istersen sana smd bi fotograf cekiyim pencereden heryer nasıl beyaz oluyo gor:p
:p
bide smd motora binemicen bn hala hmn erise die da ediom dun kilit donmus garajın kilidnde kaldı anahtar kırıldı motoru cıkartamıom cıkartsamda her kmde kesin bikere dusme garantisi var:queen:

Nasıl bir duygu ve heyecan içinde olduğunu az çok tahmin ediyorum ablacım çünkü geçen hafta İzmir'den misafirlerim vardı onlarda ilk kez görüyorlarmış baya heyecanlandılar...İçeri sokamadık valla tutturdular kardan adam yapıcaz diye :queen:

keske kar yagmayan yerler için marketlerde fln satılsa kardan adam malzemesi die herkes yapsa:queen::queen:

Kar yağıyoooooooooooooooooo :queen::queen::queen::queen:

Hayatımda ilk defa görüyorum böyle bişeyi, çok heyecanlıyım. :queen: Alın, orda motor sürmek kolay dediniz, alın işte size kar.. :queen::queen:

Her Antalyalı genc kızın başına gelir......:queen:

Moderatör (forrap)
Hava durumunun motosohbetle ne alakası var tubiş ? :)

Sen yapma bari,tamam heyecanlısın ama..:)

Hadi hayırlısı tubiş........
Darısı bizim buralara....

Gerçektende özledik karlı manzaraları be...

Halk panik içinde ; herkes sağa-sola koşuşturuyo, bu beyaz cisim nedir? diye... :queen::queen:

Tubiş hadi al motoru çık bakalım:mrgreen:
Ben küçük kardanadamım Hüso ile sana el sallıyoruz burdan:rendeer:

yaw antalyaya bıle yagdı fethıyede bı numara yok burası gunluk guneslık ama daglardakı karların sogugu var gercı tekırdagdan sonra burası cennet gıbı gelıyo bana hala yelekle gezıyoz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar