Antalyaya geliyorumm

Antalya motosiklet.net uyesi arkadaslar pazar yada pazartesi kocaeliden tek tabanca yola cikiyorum.antalyaya gelicem orada otellerden birinde sezonluk calisacagim saniyorsamki ama once tatil yapacam.bana yardimci olabilecek arkadaslar varsa sevinirim :Dhem tanisip kaynasiriz :D

tatilini olimposta yapmanı tavsiye ederim türkay otelde günlük 30 ytl ye kalabilirsin iki dağ arasında manzara deniz sabaha kadar eğlence falan filan süper bi tatil olur yani :cat:

ok ama ben tek gelecegim hic arkadas olmadan olmazki?
tek motosla nasil bi keyif alinir?

Antalya MT ye selam. Daha önce ben de Antalya mt de yazdıgım gibi iki arkadaş antalya ya gemeyi düşünüyorduk. Önceki gun arkadaşın amcası vefat ettigi için gelemeyecegini belirtmesi üzerine bu düşüncemizden vazgecmek zorunda kaldık... Tum Antalya MT li kardeşlerimize buradan Cok telşekkür ediyorum. Deli_mavi Kardeş topigini meşgul ettigim için kusura bakma. İnsallah kazasız belasız guzel bir yolculuk yaparsın... En kısa zamanda da fotoları sitede görmek isteriz...

Son düzenleme:
Deli mavi 250 r ile uzun yol maceralarını resimlerle birlikte bir konuda görmek isteriz , ne yazık ki ben haftaya şehir dışındayım ancak arkadaşın da dediği gibi olimpos oldukça güzeldir , tek başına olmanda farketmez orda tanışırsın nasılsa birileri ile :) ...

ok
olimpos dediginiz yeri bulunca yazacam buradan :p bi antalya icini bide lara2ya nasil gidiliyo onu biliyom :S bu yuzden bu konuyu actim :)olimposu buluruz sorun olmaz hem motosikletimdede mt.stickeri mevcut.insallah antalyada birileri farkederde mt den :)teklifinizi degerlendiricem emin olun :)

Olimpos u çok rahat bulursun antalya içinden kemer istikametine doğru toplamda 84 km hiç bi yere sapmadan gideceksin karşına olimpos tabelası gelecektir :):) Keyifli ve güzel bi yer tek tabanca girip çift tabanca çıkılacak bi yer yani :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba bence sen oteli boşver zaten türkay otel de kapandı altına garanti bankası açıldı sen git olymposa paşa paşa yap tatilini. tek tabanca girersin beğeniye göre ister çift ister üç motorun kaç kişi alabiliyosa o kadar tabanca çıkarsın. yada en güzeli her gece başka tip çikolata yemen. hangisi çok hoşuna giderse onunla tatiline devam edersin. saygılar :)

..........................................

Son düzenleme:
olimpostaki türkay otelden bahsettim ben limposun içinde türkay otel var konyaaltındaki değil

ah bu arada bana uygun bi fren balatasi sata n yer soyleyin kardesler antalyaya indigimde balatalarim muhtemelen bitmis olacak
hyosung icin uygun balata acil !...:pr:ben kocaelide bulamadim hatta forumda yardim icin konuda actim ama yok yok yok

özür dilerim cancancan ben konyaaltındakinden bahsettiğini zannettim

.............................

Son düzenleme:
bu sıralar olymposun tam zamanı şimdi turist dolmuştur orası alacaksın bi çadır gidip kuracaksın kumsala akşam da

ver allahım ver
ver allahım ver

:p

Bi ara bi hep beraber gidelim kalabalık olacak şekilde herkes çadırını falan alsın gelsin bi tarih belirleyelim bi topicle beraber olimpos kampı diye hep beraber verelim olmaazmı :queen::queen::queen:

.................................................

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar