Takipteyim , Peki herkezi nasıl toplayacaksın nasıl haberdar edeceksin ozelden mesaj mı yollayacaksın yoksa face de mt antalya diye grup falan mı kuracaksın
Pazar günü uzun yola gidiyorum,gelmek isteyen varmı ?
Hocam burayı takip halinde olursanız, 2 hafta sonrasına bir etkinlik düşünüyorum.. Akşam buluşması yapılabilir tanışılabilir diye.. Buradan bilgi verilmiş olacak.. Her hangi bir grup kurmayı düşünmedim açıkcası.. Toplantı yapılacağı zaman arkadaşlarla birlikte konuşup ortak bir fikirle bir gurup kurulur..
Amaç buradaki MT üyeleri olarak kaç kişiyiz onu bir görelim..
Buluşma için önümüzde ki hafta seçim var, ondan sonra ki hafta olabilir.. Tarihi belirleriz.. Pazar akşamı etkinlik yapabiliriz..![]()
Akşam buluşalım dememin sebebi ise sıcakta güneş yememek.. Antalya sıcak yer sonuçta..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Ne tarafa gidiyosunuz hocam bir bilgi verin istersniz..![]()
Açıkcası kafamın estiği yere gidiyorumgeçen hafta fethiyedeydim bu hafta nereye giderim bilmiyorum,günübirlik biraz yorucu oluyor ama çok keyif alıyorum
Ben fazla takip edemediğim den bana [email protected] a mail atarsanız sevinirm.
Evet ilk olacak. Üni sınavlarına hazırlanıyorum bütçeye göre r125 veya r25 bakıcam artık.İkiside kendi sınıfında iyi ve kaliteli motorlar.. İlk motorunuz mu olacak ?
Bende varım çok güzel bi fikir. Bide ilerleyen zamanlarda grup kuruldu mu tadından yenmez
İzmirden Alanya yapasım var geçerken uğrarım sizlerede ama ne zaman bilinmez![]()
![]()