Antalya'dan kaç kişiyiz ? (Buluşma ve Gezi)

Arkadaşlar Antalya'da bulunan motorcu arkadaşlar yazar ise, hem birbirimizi tanımış oluruz hemde bir buluşma ayarlayıp görüşmüş oluruz diye düşünüyorum..

Antalya il sayfasına neden yazmadın derseniz daha önce çok yazdım ama pek o sayfaya girip okuyan yok.. O yüzden sohbet bölümüne konuyu açmak istedim..

Marka model farketmez amaç Antalya'da hoş sohbet edip gazlayacağımız insanları tanıyabilmek.. Foruma üye olan Antalya'dan kaç kişiyiz bir görelim.. İlerleyen günlerde bir buluşma ayarlayabiliriz..

ilk sırada ben varım :D

Şaka bi yana önceden çok motorcu arkadşım vardı.gezdiğim gazladığım kimi evlendi.kimi tövbe etti vs. vs.

buluşmak gezmek gazlamak isteyen arkadaşlara her zaman uyarım :)

Üniversiteden misiniz? Eğer üniversitedenseniz iletişim fakültesine bekleriz. Hafta sonu olimpos yapacağız :)
Not: Üniversiteden misiniz diye sormamın nedeni, grubun sadece kampüs öğrencilerine açık olmasıdır. Aklınıza herhangi bir şey gelmesin. Onun dışında istediğiniz zaman şahıs olarak katılabilirim aranıza :)

Ben de varım ama ben motoru sattım, kawasaki sağolsun motor yok diye henüz yenisi alamadım artçı olarak kabul ederseniz gelirim :) ama söyleyeyim ben artçı olduğum da çok tırsıyorum çığlık atan bir artçıyı kabul edecek varsa gelirim :queen:

Ben de varım ama ben motoru sattım, kawasaki sağolsun motor yok diye henüz yenisi alamadım artçı olarak kabul ederseniz gelirim :) ama söyleyeyim ben artçı olduğum da çok tırsıyorum çığlık atan bir artçıyı kabul edecek varsa gelirim :queen:

Hayırlı olsun hocam.. Sizin bu Alanya tarafı hep Kawasaki'ci zaten.. Tanırsın Sezai var, yeni ninja 300 alan Nevzat abi var.. Onlarla görüşüyoruz ara sıra.. Uzun zaman oldu gerçi görüşmeyeli.. :)
İstediğin motoru bulursun İnşallah bi an önce.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Üniversiteden misiniz? Eğer üniversitedenseniz iletişim fakültesine bekleriz. Hafta sonu olimpos yapacağız :)
Not: Üniversiteden misiniz diye sormamın nedeni, grubun sadece kampüs öğrencilerine açık olmasıdır. Aklınıza herhangi bir şey gelmesin. Onun dışında istediğiniz zaman şahıs olarak katılabilirim aranıza :)

Anladım hocam.. Amaç zaten Antalya'da ki motorcuları tanımak.. :) Olimpos 10 numara yer tekeriniz düz bassın.. :) Buluşma, gezi olaylarını sayı çoğaldıkça yaza doğru belirlemek lazım bu seferde bizimle gezersiniz.. :)

Hay hay. Yazın buradayım eğer güzel bir grup kurabilirsek katılırım aranıza :)

Konuyu üste taşımak için yazıyorum.. Güncel tutmakta fayda var.. :cat:

Serkan ne zaman gelirsin konuya diye bekliyodum zaten.. :mrgreen: Hoşgeldin.. :cherry:

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Merhaba, işim gereği zamanım olmuyor, yoksa katılmak isterim gezi olursa.

Sıkıntı yok hocam şu anlık sadece Antalya'dan kaç kişiyiz forumda bilelim.. Daha sonra gezi buluşma düzenleriz.. :cat:

Geldim hocam geldim :D is gerekcesiyle 1 haftadir mersindeyim haftasonu donuyorum herhangi bir bulusmada ben aranizda olurum yuksek ihtimal :)

Yavaş yavaş sayı yükseliyor.. Konuyu güncel tutmakta fayda var.. 1-2 hafta içinde kaç kişiyiz görelim ve bir planlama yapalım.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar