Antalya'dan kaç kişiyiz ? (Buluşma ve Gezi)

Antalya motor sayısı olarak Türkiye'de ilk 3 te ama katılımcı olarak diblerdeyiz beyler.

Bir gurup kurulmalı veya katılınmalı diye düşünüyorum.ayrıca bende tek tabanca geziyorum.Kemer beldibi basıp geliyorum :)

bu başlık güncel kalsın daha katılıcmılar olacaktır eminim.

Büyük ihtimal bizim olimpos işi yalan olacak. Bu yağmurda nereden çıktı yahu?

Antalya'da parmak arası terlik ile motor sürenler bitmediği sürece pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum.. En fazla motor bu şehirdeyse, en fazla güvenliksiz ve tedbirsiz motor kullanımıda bu şehirde.. Yaz kış motora uygun bir iklimi var ama kimseleri bulamıyoruz.. Konu güncel kaldıkça bilinçli kullanıcılar çıkacaktır diye düşünüyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Bir ara birisi Antalya'da motovlog yapıyordu.. Ondan da ses yok.. :)

Motora Fısıldayan Adam diye youtube'da kanal açmıştı 1-2 video yapıp bıraktı.. Devam etse güzel şeyler çıkabilirdi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Büyük ihtimal bizim olimpos işi yalan olacak. Bu yağmurda nereden çıktı yahu?

Yağmur olayı sıkıntılı bu aralar yağmur var.. Dikkat etmek lazım.. :)

Hayırlısı olsun hocam.. Ne almayı düşünüyosunuz marka model nedir ?

Gençler saat 20:30 21:00 civarlarında markantalya nın kapalı yol tarafındaki havuzun orada cafe du monde var bugün bir motosiklet grubu orada toplanıyor. oraya geçerseniz yeni arkadaşlarla tanışma imkanınız olur. benden söylemesi.

Teşekkürler hocam ama çok geç oldu bu haber.. Ayrıca şimdilik forumda ki arkadaşları tanıma sürecindeyiz.. Bir yoklama yapalım daha sonra o gruplada tanışırız.. :)

Kuba Superlight ?? Ben neyi kaçırdım ya :silent:

Birşeyi kaçırmadın kardeşim.. :cherry: Hala bir motor sahibi değilim ancak uzun bir süre kullanımı bana ait olacak bir motora sahibim.. :cherry: Durum böyle olunca iki tekere kaldığım yerden devam etmekteyim.. Tabi her ne kadar Japon'u arasamda şimdilik Superlight çok iyi iş görmekte.. Seneye sezona nasipse R25.. :)

Birşeyi kaçırmadın kardeşim.. :cherry: Hala bir motor sahibi değilim ancak uzun bir süre kullanımı bana ait olacak bir motora sahibim.. :cherry: Durum böyle olunca iki tekere kaldığım yerden devam etmekteyim.. Tabi her ne kadar Japon'u arasamda şimdilik Superlight çok iyi iş görmekte.. Seneye sezona nasipse R25.. :)

Hee, Yamaha'ya motor getirmiyo diye kızıp, komple sınıf değiştirdin sandım :)

Haziran'a girdik, minibüs otobüs çekilmez evet. Hayırlı olsun Zeki şekil makine :) Biraz kullan da izlenimlerini alırız. Size iyi örgütlenmeler, gezi fotoları bekleriz ;)

Ferhat tamamen tarzım dışı bir motosiklet sürdüğümden izlenimlerimi hemen yazayım.. :)

Oturuş pozisyonu ayaklar önde olduğundan motora hakimiyet zor..
Depoyu dizlerle tutamıyosun çünkü bacakların oturmuyor depoya..
Vites geçişleri biraz sıkıntılı oluyor.. Bir Japon değil..
Selesi çok rahat ve saatlerce yol gitsen rahatsız etmez gibi..
Motorda dik oturmak çok farklı birşeymiş.. Bel ağrısı eğilip bükülme olmuyor kullanımı rahat..
Titreşim var ama yüksek devirlerde rahatsız ediyor sadece..
Benim şu anlık ihtiyaçlarımı karşılıyor.. :)

Yakın zamanda yolun düşerse senide bekleriz kardeşim.. :cat:

Hız olarak 100 km yi geçmezseniz gelirim.
Annem kızıyor da :thumleft:

Sayımız artsın, buluşmayı gerçekleştirelim hız sınırına karar veririz hocam.. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar