Antalya'da yardimci olacak kişiler

Oncelikle Merhaba ben foruma yeni kayıt oldum ama gerçekten aradığım çoğu bilgiye buradan ulaşabildim Küba 200 sl veya Regal raptor 250 almayi düşünüyorum ama vitesli motor konusunda çok tecrübem yok Antalya da olan abilerim veya kardeşlerim bana yardımcı olabilirler mi ?

Vitesli motor konusunda oturup konuşmak bi kahve ısmarlamak ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum

bu akşam saat 21:00 da konyaaltı caddesindeki barbaros çay bahçesideyiz gel. Bu güllük sonunda selekler çarşısı varya. ordaki ışıklardan sağa döneceksin. endüstiri meslek lisesini geç ilk ışıklarda sağda. motorları görürüsün zaten yolda

Ben güllük sürücü kursuna gidiyorum derslere Antalyanın yabancısıyım nasıl gelebilirim oraya bilmiyorum..

olsaydım olurdum vardır mutlaka motorcu motorcuyu sever o gün benzini kapalı unutmuşum yolda kaldım bir motorsikletçi durdu çekeyim mi abi dedi :D

Ben güllük sürücü kursuna gidiyorum derslere Antalyanın yabancısıyım nasıl gelebilirim oraya bilmiyorum..

Arkadaşım zaten Güllük caddesini bilmeyen yoktur. Sor birine. Cadde sonunda solda Selekler Çarşısı var. Ordan sağa dön ve ilerle. "akbird" gayet güzel tarif etmiş sana.

Şuan selekler çarşısından sağa döndüm ilerliyorum inşallah bulurum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Şuan Barbaros çay bahçesinin karşısındaki şok marketteyim yanımda kız arkadaşım var ve siz çok kalabalıksınız :)

uğrasaydın be kardeşim neyse.........bi ara buluşur konusuruz yardımcı olmak isteriz antalyadan arkadaşlarımıza

1 hafta boyunca hergün gelicem oraya musait olursanız kız arkadaşımla bi çayınızı içeriz en kisa sürede lütfen :)

mekanımız sabit orası değil kardeşim bizleri anca yazdıgında bulunduğumuz yerde bulabilirsin

mrb. en azından bi selam verip gideydin iyiydi. tlf falan alır haberleşirdik :D neyse kolay gelsin

Aynen bi telefon numaranızı nasıl alabilirim oradan ulaşayım geldikçe size

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar