Antalya Yolculuğuna Hazırlanıyorum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba Arkadaşlar,

Hayatımın ilk uzun yolculuğuna hazırlanıyorum, şu an motorumun ufak tefek eksiklerini tamamlamaktayım. 1 Hafta sürecek tatilim Antalya ve çevre ilçelerinde geçirmek istiyorum, Bir akdeniz gezisi olarak planladığım bu gezide kalacak ve gezilecek yerler, kaybolmamam için yol haritası gibi fikirleriniz gerekmekte. Yanıma almam ve almamam gereken tüm teçhizatları da bilmek istiyorum,

O sırada gitmeyi düşünen motorcu arkadaşlarada kapımız açık :) :bounce:

Yüksek koruma faktörlü güneş kremini almayı unutma. Yolun açık olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bak bunu unutmuştum, güneş kremi diyince mayomda aklıma geldi, :)

motorun için en önemlisi, yedek sigorta yedek ampül ve lastik köpüğü almayı unutma derim. yol güzergahındakı servis numaralarınıda yanına alabıırsın. harita konusunda www.map24.com sana çok yardımcı olacaktır ayrıntılı yolun haritasına ulasabilirsin. geriye duanı okuyup yola koyulmak kalıyor. kazasız belasız

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorun için en önemlisi, yedek sigorta yedek ampül ve lastik köpüğü almayı unutma derim. yol güzergahındakı servis numaralarınıda yanına alabıırsın. harita konusunda www.map24.com sana çok yardımcı olacaktır ayrıntılı yolun haritasına ulasabilirsin. geriye duanı okuyup yola koyulmak kalıyor. kazasız belasız

Eyvallah kardeşim, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :cat:

antalyadan istanbula 1000 rr ile geldim .. 3 gün oturamadaım :) umarım gs 500 seni bukadar yormaz .. yol çok iştah açıcı degil.. istanbuldan antalya 780 km civarında . hayırlı yolculuklar dilerim

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
İyi yolculuklar, yolunuz açık olsun. Sağ salim gidin gelin.

yolda bir çok yerde aşırı sıcaklardan eriyip şıpır,şıpır olmuş asfalt ile karşılacaksın...çok berbat bir durum dikkat...
ayrıca karayolları sorumluları bu erimiş asfalta mıcır atarlar..buna daha çok dikkat..
ayrıca adapazarı -bilecik güzargahını kullanma derim..bursa-eskişehir seyitgazi üzerinden afyon ısparta antalya en iyisi

Yol için ne almak lazım pek bilemiyorum ama antalya'ya gelince kemer - kaş tarafını gezmeye git derim :) , daha güzeldir ...

A

arzum_1907

yolun açık olsun.bi antalyalı olarak ben burdan kaçmayı düşünürken siz gezmeye geliyorsunuz şaşırdım:) ama şunu söliyim asfalt eriyor hemde çok kötü biz dün side manavgat güzergahında yol aldık ve öğlen 12.00 ve 4 arası çok zorlandık..asfaltın erimesine çok dikkat et..hayırlı yolculuklar diliyorum

olympos a uğramadan gitme derim,alanyaya da bekleriz gel gece hayatı güzeldir...iyi yolculuklar.ha ben alanyadayım şuanda söylemeliyim güneş kremide kurtarmayabilir gündüz gezisinde ;)

Merhaba Arkadaşlar,

Hayatımın ilk uzun yolculuğuna hazırlanıyorum, şu an motorumun ufak tefek eksiklerini tamamlamaktayım. 1 Hafta sürecek tatilim Antalya ve çevre ilçelerinde geçirmek istiyorum, Bir akdeniz gezisi olarak planladığım bu gezide kalacak ve gezilecek yerler, kaybolmamam için yol haritası gibi fikirleriniz gerekmekte. Yanıma almam ve almamam gereken tüm teçhizatları da bilmek istiyorum,

O sırada gitmeyi düşünen motorcu arkadaşlarada kapımız açık :) :bounce:

Murat bununla ilgili eksiksiz bir liste sanırım geçen sene asılmıştı foruma.. Faydalı bilgiler yada püf noktaları konularından birinde olsa gerek.. İğneden ipliğe herşey düşünülmüştü o lisetede.. Hatta listeyi gördükten sonra gitmekten vazgeçebilirsin bile :)

İyi yolculuklar ve bol eğlenceler diliyorum sana.. :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:) teşekkürler arkadaşlar, bu asvalt erimesi ne menem bişiymiş böle,
Arzum istanbul dışı olsunda cehennem bile güzel gelir inan, O yüzden dediklerini istanbulda yaşayıp tekrar tekrar düşünmen anlarsın beni,

Yoruldukça yol kenarında kamp yaparım sanırım, şimdiden anti kene ilaçlar bakıyorum :) aslında bi tane tavuk taşımak gerek ama şimdi ona uygun kask nerden bulacam :)

Murat bununla ilgili eksiksiz bir liste sanırım geçen sene asılmıştı foruma.. Faydalı bilgiler yada püf noktaları konularından birinde olsa gerek.. İğneden ipliğe herşey düşünülmüştü o lisetede.. Hatta listeyi gördükten sonra gitmekten vazgeçebilirsin bile :)

İyi yolculuklar ve bol eğlenceler diliyorum sana.. :cat:

Tencere listeleri gördüm hepsini kağıda döktüm, inan dediğin kadar varmış yahu, ama karar verdik bir kere, hacı olmak gibi bişiy bu başladıkmı bitireceğiz :p

olympos a uğramadan gitme derim,alanyaya da bekleriz gel gece hayatı güzeldir...iyi yolculuklar.ha ben alanyadayım şuanda söylemeliyim güneş kremide kurtarmayabilir gündüz gezisinde ;)

kaç faktör alsak kurtarır arkadaşım :)

Son düzenleme:
A

arzum_1907

:) teşekkürler arkadaşlar, bu asvalt erimesi ne menem bişiymiş böle,
Arzum istanbul dışı olsunda cehennem bile güzel gelir inan, O yüzden dediklerini istanbulda yaşayıp tekrar tekrar düşünmen anlarsın beni,

Yoruldukça yol kenarında kamp yaparım sanırım, şimdiden anti kene ilaçlar bakıyorum :) aslında bi tane tavuk taşımak gerek ama şimdi ona uygun kask nerden bulacam :)

valla murat bende diorumki 7 tepe istanbul ahh ahh:pale::mrgreen:insan elinde olanın kıymetini bilmiyor sanırım:) bu arada tavuğu artçı almana gerek yok azcık zor olur sanırım:mrgreen:daha kolayı var ölü bi tavuk al ve çantaya at:cat::mrgreen::mrgreen:

yolda mola vereceğin saatleri günün en sıcak saatlerine denk getirmeye çalış 11.00 15,30 arası bu saatlerde motosiklet üzerinde olmamaya gayret et ayran içme suyunu eksik etme 150km de bir 15er dakikalık molalar vermeye çalış kıç açısından:p
iyi yolculuklar

bence gndüz gitmee o sıcakda hiç cekilmes gece git kamyonlar olr bitek rahat rahat gidersn serin serin püfür püfür ohh
kazasız belasız gidersn inşşş

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla murat bende diorumki 7 tepe istanbul ahh ahh:pale::mrgreen:insan elinde olanın kıymetini bilmiyor sanırım:) bu arada tavuğu artçı almana gerek yok azcık zor olur sanırım:mrgreen:daha kolayı var ölü bi tavuk al ve çantaya at:cat::mrgreen::mrgreen:

En iyi tavuk ölü tavuktur diyosun :queen: güve için taşıyım diye düşündüm

yolda mola vereceğin saatleri günün en sıcak saatlerine denk getirmeye çalış 11.00 15,30 arası bu saatlerde motosiklet üzerinde olmamaya gayret et ayran içme suyunu eksik etme 150km de bir 15er dakikalık molalar vermeye çalış kıç açısından:p
iyi yolculuklar

Ayransızda çekilmez kardeş ya. Kıç olayına çare minder diyorum ne dersin

topiğim vefat etti galiba bu kadarmı antalyalı cengaver var forumda :(

bence gndüz gitmee o sıcakda hiç cekilmes gece git kamyonlar olr bitek rahat rahat gidersn serin serin püfür püfür ohh
kazasız belasız gidersn inşşş

Hım gece hiç sürmedim yamuk olmasın sonra :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar