[Antalya - MT]

slm millet 5 aydan sonra geldim ant ya..:cat:

evde int olmadığında yazamıyorum sürekli, akşamları gezilere başladık:bounce:

çok güzel oluyor yakın zamanda yine gezi planlarımız var burdan duyururum

davet olursa da katılırım artık burdayım...

ben her akşam gezı ıcın musahıtım. akşamları gezmek denıze fılan gıtmek ısteyen arkadaşlar varsa bana uyar. bız arkadaşlarla 2 gunde bır 4-5 motor gezıyoruz. onların motor 2 tane ybr. bendekı 50 cc :p tabı amacımız hız degıl gezı.bu pazar pıknıkteydık sabah cıktık4 motor. kahvaltıya gıttık ordan denıze. guzel gectı. katılmak ısteyenler olursa ulasabılırler.. msn:lewoci@hot

ben her akşam gezı ıcın musahıtım. akşamları gezmek denıze fılan gıtmek ısteyen arkadaşlar varsa bana uyar. bız arkadaşlarla 2 gunde bır 4-5 motor gezıyoruz. onların motor 2 tane ybr. bendekı 50 cc :p tabı amacımız hız degıl gezı.bu pazar pıknıkteydık sabah cıktık4 motor. kahvaltıya gıttık ordan denıze. guzel gectı. katılmak ısteyenler olursa ulasabılırler.. msn:lewoci@hot

kardeş ben aldım adresi bizde 3 motor uz yapalım bişeyler akşamları çıkıyoruz bizde, eğer planınız varsa bizde katılırız...

slm millet...
şimdi kemer e gittim geldim bugün sıcaktan hiç bişey yapamadım dedim bari akşam bi yerlere çıkalım.sahil yolu serindir dedik ama nerde yollar bile nemden ıslanmış.yavaş yavaş gittim artık

yollar neyse de yolda başıma geleni anlatayım size. beldibi çıkışında ki ışıklarda durdum. saat 10 gibi fazla da araba yok yolda da, şöyle 100 metre kadar ilerde yol kenarında çalıların arasında bişey kıpırda dı dedim köpektir veya en fazla tilki dir dedim. neyse yeşil yandı devam ettim bi de ne göreyim domuz yaban domuz u hemde. solumda araba da var kaçamadım tam önüme çıktı. yapacak tek bişey vardı bastım gaza. ama bu arada da yapıştım kaldım motor a. çekilmese çarpacam, duramıyorum da, neyse ki çekildide yoldan nasıl geçtim bakamadım bile ondan sonra ortaladım yolu devam.bende ucuz atlattım oda eğer çarpsa idi beni düşürürdü motor dan sonrasını düşünemiyorum da...

slm millet...
şimdi kemer e gittim geldim bugün sıcaktan hiç bişey yapamadım dedim bari akşam bi yerlere çıkalım.sahil yolu serindir dedik ama nerde yollar bile nemden ıslanmış.yavaş yavaş gittim artık

yollar neyse de yolda başıma geleni anlatayım size. beldibi çıkışında ki ışıklarda durdum. saat 10 gibi fazla da araba yok yolda da, şöyle 100 metre kadar ilerde yol kenarında çalıların arasında bişey kıpırda dı dedim köpektir veya en fazla tilki dir dedim. neyse yeşil yandı devam ettim bi de ne göreyim domuz yaban domuz u hemde:cyclopsan. solumda araba da var kaçamadım tam önüme çıktı. yapacak tek bişey vardı bastım gaza. ama bu arada da yapıştım kaldım motor a. çekilmese çarpacam, duramıyorum da, neyse ki çekildide yoldan nasıl geçtim bakamadım bile ondan sonra ortaladım yolu devam:cat:.bende ucuz atlattım oda eğer çarpsa idi beni düşürürdü motor dan sonrasını düşünemiyorum da...

Son düzenleme:
Antalya'nın insanı çok misafirperver diye duydum. Bakalım nasıllarmış:cherry: Yarından itibaren Antalya'dayım. İnternet kullanamayacağım heralde ya da çok az kullanırım. Telefon numaram 0535 461 34 30. Lara tarafında kalacağım. Görüşürüz umarım.

yalan sölemısler yılmaz bı takım medyanın uydurması :))) Evet öyleyızdır şaka bı yana. bız hafta sonlaır pıknıge fılan gıdıyoruz. sanada haeber verırım aldım telını. gelmek ısteyenler varsada ulaşabılırler

arifa 07 arkadaşım büyük geçmiş olsun...ucuz atlatmışsın...

ylmaz bey antalyanın insanın müsafirperverdir de, antalyanın havası için aynı şeyi söyliyemiyeceğim...şu aralar pişme durumundayızda..:) asfaltta yumurta hesabı...:)

arifa 07 arkadaşım büyük geçmiş olsun...ucuz atlatmışsın...

ylmaz bey antalyanın insanın müsafirperverdir de, antalyanın havası için aynı şeyi söyliyemiyeceğim...şu aralar pişme durumundayızda..:) asfaltta yumurta hesabı...:)

eyv kardeşim... hazır şu gezi işinden bahsetmişken bu pazar için plan yapalım olmaz mı...eğer yine gezi düşünüyorsanız bende katılmak isterim...hem misafirimizde var onuda ağırlamış oluruz..

eyv kardeşim... hazır şu gezi işinden bahsetmişken bu pazar için plan yapalım olmaz mı...eğer yine gezi düşünüyorsanız bende katılmak isterim...hem misafirimizde var onuda ağırlamış oluruz..

hafta sonu antalya da olmak için neler vermezdim... ancak şehir dışında olan ben, malesef gezileri forum sitesinden takip edebiliyor...

size iyi gezmeler :salut:

arkadaşlar yakın zamanda gezi düzenlerseniz bende gelmek isterim meltem tarafındayım....

arkadaşlar pu pazar için bi gezi miz olacak, kemer gezisi düşünüyoruz haberiniz

olsun detayları yazarız...

pazar günü saat 9.30 da yeni otogar ın altında (petrol ofisinde) buluşacağız

gelmek istiyen arkadaşlar varsa bekliyoruz....

gelmek istiyordum bugün gezinize ancak cumartesi gecesinden kaldım geç yattım uyanamadım kaç kişi nereye gittiniz acaba fotoğraflar varsa paylaşın haftaya mutlaka geliyorum....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Antalya
herkes burdamı benim bir fikrimvar
kenan sofuoğlu şampiyonlunu ilan ettiği zaman bir organızasyon yapıp şehir turu atalımmı
tüm antalyada ki motorcu dostları böylesine anlamlı bır etkinliğe katılmalarını bekliyorum,
bayraklarla turlasak yeterli ,katılımcıları bekliyorum
kenan sondan üç yarış kaldı önümüzdeki yarışıda bırıncı bitirirse şampiyonluğu ilan ediyo .hadin ANTALYA DESTEK

gelmek istiyordum bugün gezinize ancak cumartesi gecesinden kaldım geç yattım uyanamadım kaç kişi nereye gittiniz acaba fotoğraflar varsa paylaşın haftaya mutlaka geliyorum....

iki ybr kemer e gittik ama çok sıcaktı yol değil de kemer, duramadık fazla..

foto lar sonix te, alırsam koyarım onları.

haftaya yine bişeyler yaparız...

Antalya
kenan sofuoğlu şampiyonlunu ilan ettiği zaman bir organızasyon yapıp şehir turu atalımmı
tüm antalyada ki motorcu dostları böylesine anlamlı bır etkinliğe katılmalarını bekliyorum,
kenan sondan üç yarış kaldı önümüzdeki yarışıda bırıncı bitirirse şampiyonluğu ilan ediyo .hadin ANTALYA DESTEK

valla çok güzel düşünmüşsün inşallah olurda yaparız şöle bi şehir turu. sen

organize et katılan olur, geliriz yanlız bırakmayız

Son düzenleme:
Antalya

çok güzel olur da antalya mt ilgisiz sanki biraz....

çok güzel olur da antalya mt ilgisiz sanki biraz....

slm kardeşim ilgiliyizde ant yada değildim arif a ile geziyoz pasoda gelen olmuo oluncada ben olamıom ama kesin bigün kalabalık oluşturalım motorcu nedmek görsünler.
ANTALYALI UYUMA GEZİ YAPACAZZ

kemer yolundan bi resim.daha devamıda var onlarıda eklicem
s5006100ax5.th.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar