slm millet...
şimdi kemer e gittim geldim bugün sıcaktan hiç bişey yapamadım dedim bari akşam bi yerlere çıkalım.sahil yolu serindir dedik ama nerde yollar bile nemden ıslanmış.yavaş yavaş gittim artık
yollar neyse de yolda başıma geleni anlatayım size. beldibi çıkışında ki ışıklarda durdum. saat 10 gibi fazla da araba yok yolda da, şöyle 100 metre kadar ilerde yol kenarında çalıların arasında bişey kıpırda dı dedim köpektir veya en fazla tilki dir dedim. neyse yeşil yandı devam ettim bi de ne göreyim domuz yaban domuz u hemde. solumda araba da var kaçamadım tam önüme çıktı. yapacak tek bişey vardı bastım gaza. ama bu arada da yapıştım kaldım motor a. çekilmese çarpacam, duramıyorum da, neyse ki çekildide yoldan nasıl geçtim bakamadım bile ondan sonra ortaladım yolu devam.bende ucuz atlattım oda eğer çarpsa idi beni düşürürdü motor dan sonrasını düşünemiyorum da...
slm millet...
şimdi kemer e gittim geldim bugün sıcaktan hiç bişey yapamadım dedim bari akşam bi yerlere çıkalım.sahil yolu serindir dedik ama nerde yollar bile nemden ıslanmış.yavaş yavaş gittim artık
yollar neyse de yolda başıma geleni anlatayım size. beldibi çıkışında ki ışıklarda durdum. saat 10 gibi fazla da araba yok yolda da, şöyle 100 metre kadar ilerde yol kenarında çalıların arasında bişey kıpırda dı dedim köpektir veya en fazla tilki dir dedim. neyse yeşil yandı devam ettim bi de ne göreyim domuz yaban domuz u hemde:cyclopsan. solumda araba da var kaçamadım tam önüme çıktı. yapacak tek bişey vardı bastım gaza. ama bu arada da yapıştım kaldım motor a. çekilmese çarpacam, duramıyorum da, neyse ki çekildide yoldan nasıl geçtim bakamadım bile ondan sonra ortaladım yolu devam:cat:.bende ucuz atlattım oda eğer çarpsa idi beni düşürürdü motor dan sonrasını düşünemiyorum da...