celebra senin makinanın rengi turuncumu semt neresi senin.
hayır mavi-beyaz ben ehliyeti almadığım için maalesef evin etrafında dönüp duruyorum şimdilik ama 2 haftaya inşallah ehliyet elimde olacak
celebra senin makinanın rengi turuncumu semt neresi senin.
hayır mavi-beyaz ben ehliyeti almadığım için maalesef evin etrafında dönüp duruyorum şimdilik ama 2 haftaya inşallah ehliyet elimde olacakev bayındır da benim.
mit-x dar yolda çıraklık eğitimin ordaki yeri tarif ettin sanırım.tamam oraya gidip görüşecem.teşekkür edrim.
mit-x kardeşim nerelerdesin yaw...muhabbetini özledik:mrgreen:
yaw motor da altınızda ant ya gibi yerde nasıl pineklersiniz. yapın bişeyler beni
beklemeyin, ben geldiğimde de yaparızda
yaza bekle beni 40-45 günüm kaldı geliyorum :bounce:
Antalya uyuyor galiba :mrgreen:
tamam şirinyalı da eksozu açıp gezen iki kişi var senin makinanın turuncusu ikiside.biri sen olabilirsin diye...
slm ark lar nasılsınız ya size bişi sorcam ben hussara solucan egzost almayı düşünüyorumda fiyat aralıkları nedir bilen warmı acaba??
bana 85 ytl dediler (ant yada)
yardımcı olursanız sevinirim??
SLM ARKADASLAR BU GURUPTA BANA DA YER VAR MI BENDE MANAVGAT DAN KATILIYORUM HERHESE SLM LAR:rendeer:
sonix
10.000 km devirmişsin daha nice binlere inşallah bi kaç bin de meraber yaparız
inşallah ben daha binemedim ama 14000 de benim kide
Arkadaşım Senin Motoruna Göre Egzosu Sanayide Tayfun Motorda Bulabilirsin. Orada Birol Var. Birola Ben Emrah'ın ARacılığıyLa Geliyorum dersen Sana Biraz Daha indirim Yapacaktır.
aramıza hoşgeldin kardeşim sana motor konusunda yardımcı olamıyacam da gezi
işinde şimdiden rezerve yapıyoruz:cherry: