[Antalya - MT]

hayır mavi-beyaz ben ehliyeti almadığım için maalesef evin etrafında dönüp duruyorum şimdilik ama 2 haftaya inşallah ehliyet elimde olacak :) ev bayındır da benim.

tamam şirinyalı da eksozu açıp gezen iki kişi var senin makinanın turuncusu ikiside.biri sen olabilirsin diye...

mit-x dar yolda çıraklık eğitimin ordaki yeri tarif ettin sanırım.tamam oraya gidip görüşecem.teşekkür edrim.

Valla hocam biraz geç oldu kusura bakma ama, orası değil! Benim söylediğim yer çevre yolundan çallıdan tek kavşağına doğru giderken, sanayi polis karakolunun önündeki kavşaktan sağa dönüyorsun, karşına gelen ilk trafik ışıklarından tekrar sağa dönüyorsun, itvayeyi geçer geçmez tekrar ilk aradan sağa dönüyorsun, 100 metre kadar sonra "SOLDA"! Camiye gelmeden soldaki blokta baştan 2. dükkan! (Camiye yakın olan taraftan 2. dükkan!) Zaten birine sorsan da gösterirler...!

Üfff beee....! Amma sağa dönüş varmış! İnşallah net anlatabilmişimdir! :queen:

mit-x kardeşim nerelerdesin yaw...muhabbetini özledik:mrgreen:

yaw motor da altınızda ant ya gibi yerde nasıl pineklersiniz. yapın bişeyler beni

beklemeyin, ben geldiğimde de yaparızda

yaza bekle beni 40-45 günüm kaldı geliyorum :bounce:

Yahu anlamadım kardeş bahar yorgunluğumu çöktü ne oldu içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor yaa! Nerdeyse 2 haftadır bir iki sağa sola gitmek dışında keyfi gezmek için motora binmedim! Gerçi bi bakım olayı da olcak onun da etkisi var ama gene de binesim gelmiyor! :pale:

Son düzenleme:
slm ark lar nasılsınız ya size bişi sorcam ben hussara solucan egzost almayı düşünüyorumda fiyat aralıkları nedir bilen warmı acaba??
bana 85 ytl dediler (ant yada)

yardımcı olursanız sevinirim??

Son düzenleme:
Antalya uyuyor galiba :mrgreen:

Uyuyor , uyuyor....! :queen:

Ben asıl ne zaman uyanıcak diye merak ediyorum! :silent:

Sıcak iklimde de yaşıyoruz ama, kışın etkisini mi atamadı insanlar desem... sanırım sıcağın rehavetine erken kapıldı millet.... :pale:

sonix

10.000 km devirmişsin daha nice binlere inşallah bi kaç bin de meraber yaparız

inşallah ben daha binemedim ama 14000 de benim kide

slm ark lar nasılsınız ya size bişi sorcam ben hussara solucan egzost almayı düşünüyorumda fiyat aralıkları nedir bilen warmı acaba??
bana 85 ytl dediler (ant yada)

yardımcı olursanız sevinirim??

Arkadaşım Senin Motoruna Göre Egzosu Sanayide Tayfun Motorda Bulabilirsin. Orada Birol Var. Birola Ben Emrah'ın ARacılığıyLa Geliyorum dersen Sana Biraz Daha indirim Yapacaktır.

merhaba

Merhaba
Ben Ispartada yasiyorum. ve 1 hafta once Hyosung GV250 aldim. Motosikletimden cok memnunum . Ancak daha once scooter kullanıyordum. bu nedenle bilgim yok.
makinadan zincir sesi geliyor yaglamama ragmen. hatta ondeki zincir dislisinden de ses geldigini tahmin ediyorum.
Bir kez zincirle disli arasina bir obje girdi ve zincir atti. acaba o arada disli bilyasına b yada zincire bir zarar vermis olabilirmi diye endiseleniyorum.
Ispartada Servisi yok . Sizce Antalyaya servise göturmelimiyim.
Ve sizler bilirsiniz Antalyada Bu motordan gercekten anlayan iyi bir usta ismi soyleyebilirmisiniz. Yada servis

Tesekkurler

Not
Antalyada yazın yapacagınız gezilere katılmak isteriz. Burada en az 4 motorcu varız

aramıza hoşgeldin kardeşim sana motor konusunda yardımcı olamıyacam da gezi

işinde şimdiden rezerve yapıyoruz:cherry:

bende antalyadayım innovayla şehir turu karşık gezerim meydan mah. bi çıkarım konyaaltı ordan geze geze güllük ışıklar ordan eski mezbaha güzeloluk mah.laradaki cuma pazarı oradan geçiyorum ormanlığın içinden havalanı yoluna orda uçakların kalkıp inmesini izliyorum ordan havalanı istikameti ordan yeni araç galerinin ordan geze geliyorum rutum güsel

Arkadaşım Senin Motoruna Göre Egzosu Sanayide Tayfun Motorda Bulabilirsin. Orada Birol Var. Birola Ben Emrah'ın ARacılığıyLa Geliyorum dersen Sana Biraz Daha indirim Yapacaktır.

ark dasım saolasın en kısa zaman da gidicem oraya. teşekkürlerr

aramıza hoşgeldin kardeşim sana motor konusunda yardımcı olamıyacam da gezi

işinde şimdiden rezerve yapıyoruz:cherry:

rifi rezervasyonları sanamı yapicizz. bizzat kendim ben gelicem yanınaa :p:p:p

Son düzenleme:
rifi rezervasyonları sanamı yapicizz. bizzat kendim ben gelicem yanınaa :p:p:p[/QUOTE]

he yaw rezerve yapıyoruz:queen: da daha 3 hafta var gelmeme yani 3 haftadan

önce olmaz:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar