[Antalya - MT]

ben bu hafta sonu gelemem ark lar ant dışındayım.ama cuma gününe kadar buluşma olursa olabilir..

ehliyet için ilk adımı geçtik bugün yazılı sınav bitti, mayısın ikinci haftası da direksiyon varmış bakalım az kaldı yollara çıkmaya :)

evet bende geçtim bakalım sorular kekti bi direksiyon kaldı hadi bakalım...:bounce:

ark lar bende daha ehliyet almadım ama askerden snra kesin alcam böle olmuo..korka korka biniyoz alete..

direksiyonda dubalar arasında 8 çizdiriyorlarmış dün sürücü kursunda gidip iki tur attık motosikletle toplam 3 dakikada bitiyor.

valla antalya da olabilir de burada duba felan yok ben araba ehliyeti aldığımda izlemiştim motorlarınkini de düz yolda ileri geri sağ sol felan...yanlız bişey var eski bi java motor var onla girecez. java da sürecem hehe:queen:

valla antalya da olabilir de burada duba felan yok ben araba ehliyeti aldığımda izlemiştim motorlarınkini de düz yolda ileri geri sağ sol felan...yanlız bişey var eski bi java motor var onla girecez. java da sürecem hehe:queen:

bizim kursun motoru elden vitesli antika bir şey fakat kurs müdürü isterseniz kendi motorunuzla da girebilirsiniz dedi. tabi benim crossla öyle dar alanda sekiz çizmek daha zor ben de kursun scooterı ile giricem sınava

arkadaşlar jawa güzel motordur biraz zordur kullanması ama rahattır.heyecan yapmayın yeter.jawa klasik bi motor sayılır artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Satılık Lazer Vertigo Yaldız Kaplama "M" Kask ---- Bakmak isterseniz : http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43871

Ayrıca Revit"ti Kırmızı Siyah Korumalı Mont ------ Montun Linkini Bulamadım ama Kaliteli Güzel birşey

2si Son 350 YtL olur 2 Ay once 600 Ytl Ye almıştım. Ankara dışındakilere kargo parası benden Ben Karşılarım

sevgili tuba ve antalyalı dostlar
kamberhan erhanın burada ailesinden kimse kalmadığı için cenaze bilgilerini sağlıklı olarak alamadım. size 2 numara veriyorum. sabah erkenden ararsanız bilgi alabilirsiniz. yürekten teşekkürler
kuzeni tamer bey 0 535 285 19 21
askeriyeden iş arkadaşı osman bey 0 505 882 37 66

evet arkadaşlar nasılsınız bakem ayın 6 sına planlarınızı rafa kaldırın
nedenmi ??
çünki 6 mayısta kemer kuzderede enduru cross yarışları var

pazar sabahı herkesi bekliyorum gelecek olan arkadaşlar için

sabah buluşma yeri

5M migros önü saat 8-30

hareket saat 9 da olacaktır saat 9 kadar gelecek olan katılımcıları bekleriz saat 9 dada harekete geçeriz

gelecek olan arkadaşlar sırasıyla adlarını yazsın

böylece gezi sezonunu açmış bulunmaktayız

1- yako ve eşi

evet katılımcıları bekliyoruzzzzz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar