[Antalya - MT]

bildiğiniz honda servisi varmı arkadşlar.yada motor ustası?
adres verebilirmisiniz?

arkadaşlar direksiyon sınavı 20 mayısta yapılacak dediler kurstan katılacak arkadaşların dikkatine. neyse haziranda ehliyetliyiz inşallah :)

bildiğiniz honda servisi varmı arkadşlar.yada motor ustası?
adres verebilirmisiniz?

Eski sanayide caminin yanında Aif USTA var! Her motoru yapar! Eskiden honda yetkili servisi idi aynı zamanda! Akçor motor kendi servisini açınca Honda servis yetkisini Akçora verdi! Şu anda önceden de olduğu gibi Vespa&Piaggio Yetkili servisi olarak biz motorculara hizmet veriyor.

İşleri biraz yogun olduğu için önce bi uğrayıp sorununu anlatıp randevu alırsan her türlü sorunu nu çözeceklerine eminim...

Kolay gelsin... :)

arkadaşlar direksiyon sınavı 20 mayısta yapılacak dediler kurstan katılacak arkadaşların dikkatine. neyse haziranda ehliyetliyiz inşallah :)

Bu yaz iyice gezersin artık! :queen:

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun! :cat:

Gerçi bizim varda noluyo! Gezdimiz mi var! Öle pinekliyoz!

Arifa kardeş vardı gezi gezi diye ortalığı yıkan, yaz geliyo bakalım gelir heralde Antalya`yada bu defa da ben gitcem galiba bu yaz gene gezemicez! Gerçi ben gidersem motorla giderim ; hiç olmazsa gitti geldi bi ekşın olur yaa...!
Paslandık ! :queen:

Son düzenleme:
mit-x dar yolda çıraklık eğitimin ordaki yeri tarif ettin sanırım.tamam oraya gidip görüşecem.teşekkür edrim.

mit-x kardeşim nerelerdesin yaw...muhabbetini özledik:mrgreen:

yaw motor da altınızda ant ya gibi yerde nasıl pineklersiniz. yapın bişeyler beni

beklemeyin, ben geldiğimde de yaparızda

yaza bekle beni 40-45 günüm kaldı geliyorum :bounce:

dün keptur da 20 civarında motosikletli arkadaş vardı toplanmışlar bir yere gidiyorlardı, sanırım bizden saklı gizli gezenler var :salut: :silent:

slm arkadaşlar bende antalyada olarak yakında storm150 aranıza alırsanız gezerizz yaşasınnnnnnnnn :))))))

arkadaslar merhaba 4 haziran gunu antalya da olacagim insallah hazır gelmisken mont sırtlık gibi bir kac malzeme alacagim bunlari alabilecegim uygun fiyatta ve kredi kartina taksit yapabilen magaza adresleri alabilirmiyim acaba sizlerden. ozel mesaj atabilirsiniz. simdiden tesekkurler...

Hyosung Gv250

Merhaba arkadaslar
Umuyorum pek yakında bir Hyo'm olacak. Ancak ben pek motosikletin ince noktalarını biliyorum. İldısında bir motor alacagım ama. Satin alirken dikkat etmem gerekenler nelerdir? Bana yardimci olabilirmisiniz.
Yani GV250 icin hassas noktalar ve belirleyici ipucları nedir bilen varmi

tesekkur ederim

arkadaslar merhaba 4 haziran gunu antalya da olacagim insallah hazır gelmisken mont sırtlık gibi bir kac malzeme alacagim bunlari alabilecegim uygun fiyatta ve kredi kartina taksit yapabilen magaza adresleri alabilirmiyim acaba sizlerden. ozel mesaj atabilirsiniz. simdiden tesekkurler...

mevlana kavşağında akçor motor var.birde o yol üzerinde motosiklet ürünleri satan bir sürü mağaza var.oralara bakabilirsin.

Offf senin motor harbi modifiyelik

Tavsiyem yandaki hava giriş kapağını sök bak nası ses çıkıyor(Ama zararı varmı bilmiyorum!)

Ayrıca herkesede selamlar

Alcohol
Dedeman oteli yolu üzeri OĞUZ MOTOR'a uğrayabilirsin. geldiğin gün seninle tanışıp birlikte gitmek isterdim ama o tarihte büyük bi ihtimalle uzun yola çıkacağım .kolay gelsin

mondial zat marş basmıyor

selam arkadaşlar
mondial zat motorrun marşı hiç basmıyor çıt yok 1 yıllık daha neden olabilr antalyada önerebileceğiniz mondial yetkili servisi varmı acaba?

arkadaşlar merhaba ,be manavgatta yaşıyorum,ve 750 lik shadow um var,ve endurolar gibi dağ-tepe gezemiyorumj,antalya ve yöresinde benim gibi motorcular için önereceğiniz ,gezi güzergahları var mı? Tecrübeli arkadaşlar haydi cevap yazarsanız sevinirim,malum yaz geldi,gezi zamanı...........

mevlana caddesinde bir sürü motosikletçi var onlarda çeşit çeşit aksesuar var fakat benim araştırdığım kadarıyla yeterince güvenli değiller. gerçekten kaliteli ve güvenliği yeterli aksesuarlar için bence internetten araştırma yap, zaten netten de kredi kartıyla alışveriş yapabiliyorsun taksitli falan.

bu arada 2 hafta sonra ehliyetimi alıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum :queen::queen::queen::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar