[Antalya - MT]

eyv kardeşim sen nezakette bulunup özrünü dilemeyide bildin umarım birileri bişeyler anlamıştır
neyse siz motorlarla gezmenize bakın kimse yoksa da kendiniz varsınız ya bu da yeter...yazın bende takılırım size..

Oyle kardes! Bazi arkadaslar bu sayfalari kaynasma bulusma yeri olarak algilamiyo!
Ben ne yaptim! Ciktim guzelce disari, bugun hava da guzeldi; bi guzel gezdim! Eski lara yolundan lara beach , oradan da otellerin onundeki yoldan topkapi palace yaptim! Sonra Aksu , Havaalani yolu uzerinden dondum geldim! Bide Konyaalti muzeden Isiklar yaptim! Daha ne..!

Hele sen bi gel de yazin bol bol gezeriz! Onemli olan zaten guzel vakit gecirmek! Muhabbet guzel olduktan sonra ha 2 kisi olmussun, ha 20 kisi! Farketmez..! :cat:

Oyle kardes! Bazi arkadaslar bu sayfalari kaynasma bulusma yeri olarak algilamiyo!
Ben ne yaptim! Ciktim guzelce disari, bugun hava da guzeldi; bi guzel gezdim! Eski lara yolundan lara beach , oradan da otellerin onundeki yoldan topkapi palace yaptim! Sonra Aksu , Havaalani yolu uzerinden dondum geldim! Bide Konyaalti muzeden Isiklar yaptim! Daha ne..!

Hele sen bi gel de yazin bol bol gezeriz! Onemli olan zaten guzel vakit gecirmek! Muhabbet guzel olduktan sonra ha 2 kisi olmussun, ha 20 kisi! Farketmez..! :cat:

boşver sen onları bak tek başına da gezersin yazı bekliyorum işte dört gözle gezeriz eyvallah

ben sadece pazar günleri gezebiliyorum.Aynı mit-x in yaptığı gibi :mrgreen:

mit-x bu pazar gezebiliriz ne dersin.? şöyle bir iki tur atarız :)

ben sadece pazar günleri gezebiliyorum.Aynı mit-x in yaptığı gibi :mrgreen:

mit-x bu pazar gezebiliriz ne dersin.? şöyle bir iki tur atarız :)

tamam kardes bana uyar! son anda ekstrem bisey bi terslik cikmazsa gezelim! Olmazsa cakirlar filan yapariz! Gozlemeli , bazlamali bi kahvalti filan!

Kahvalti dediysem ikindi kahvallisi niyetine! Sabah erken biraz zor....! :p

Yada senin aklinda bisey varsa oda olabilir! :cherry:

sabah zor olur gerçekten.zaten bir pazarımız var sabah rahatça uykumuzu alalım değilmi? :mrgreen:

pazara daha var .kararlaştırırız bir şeyler :mrgreen:

mesala düden şelalesi :mrgreen:

bi hafta sonu gezsek olmazmı

kardes olmazsa sanada gel dicem ama, sana baya ters oluyo! Seninle ortada bulusacagimiz bi gezi yapmamiz lazim! Side - Belek - titreyen gol filan...!

Havalar biraz daha duzelsin de olmazsa koprulu kanyona raftinge gideriz! :queen: Evet evet bu cok daha iyi olur...! :queen: Hem doga olarak guzel hemde heyecan olayi...! Yada arifa_07 nin gelmesini bekleriz kanyon icin...! :) Baya bi soguk oluyo cunku su! Yazin bile adamin basi catliyo suya sokunca...! DI DI , DI DI , DIIIII....! Bak hatirladim da icim usudu bee!

Yada daha guzel biyer diyim! Egirdir...! Kovada golu milli parki uzerinden mukemmel manzaralarla dolu bi dag , orman yolundan egirdire iner , bi guzel gezer doneriz...! Isparta yolu uzerinde balik lokantalari da var! Gecen yaz gidemedim ama her sene giderim desem yeridir...! Ama isparta yolundan araya bir yol sapiyor! Asil o yoldan gidicez...! :queen:

sabah zor olur gerçekten.zaten bir pazarımız var sabah rahatça uykumuzu alalım değilmi? :mrgreen:

pazara daha var .kararlaştırırız bir şeyler :mrgreen:

mesala düden şelalesi :mrgreen:

Bak oda guzel fikir! Ben en son ne zaman gitigimi bile hatirlamiyom oraya! Baya oldu heralde...! Gercekten ya... o kadar uzun zaman mi oldu acaba yoksa ben mi bunadim...! :queen:

Saklikent de yapabiliriz..! Hazir kar varken!

Son düzenleme:
valla kardeşim siz gezin paylaşımlarınızı atın bakmakta güzel memletimi görmüş

kadar oluyorum. benim de aklımda kanyon a gidip rafting yapmak var yaza

yapmadım bi türlü inşallah diyelim yaza....:bounce:

slm millet nasılsınız bende yeni üye oldum bu siteye.banada arifa_07 tafsiye etti.banada aranızda yer warsa.inşlaah sıkı dostluklar kurarız.bende bi hussarcıyım.

slm millet nasılsınız bende yeni üye oldum bu siteye.banada arifa_07 tafsiye etti.banada aranızda yer warsa.inşlaah sıkı dostluklar kurarız.bende bi hussarcıyım.

bu arkadaşımızı da aramıza alalım dışarda kalmasın benim kadar olmasa da o da

motorcu sayılır:queen: :queen: :queen: aramızda tecrübe kazanacaktır

hşg din umarım kalıcı olursun muho:rendeer:

ay sonundan sonra bende istediğiniz gezi buluşma planlarına katılıp zatı mukaddes muhabbetlerde bizzat iştirak edip.geyik yapar ve eğlenceli motosiklet sürüşü sizlerle yapabilirim
toplu buluşmalar için adres neresi şu meşhur olan perşembe günü adresi saati mesela
teyze cevapla bekem :)

arkadaşlar bnm için sorun diil antalyaya bir bucuk saatte girerim bnm makina ile.siz yapın planı ayarlarız oke.birde böle olmucak alanya için bi topic açak ben burayı alayım.alanyayı topluyalım.ben getiririm hepsini.tek başımıza olmaz.yani.

Aslında her perşembe olağan toplantımızı Falez Oteli karşısında ki Uygulama Çay Bahçesinde yapıyor idik.. Bu hafta bir kaç arkadaşın isteği üzerine yer beğenildi, karar kılınırsa bundan sonra orada yapılır...:cat:

Adres; DURAN SANDWICHES

Yeşilbahçe Mh. Metin Kasapoğlu cd. Beytaş Sit. B-Blok A-1

Tarif etmek gerekirse; Burhanettın onat caddesi ıle ısıklar cıkısının kesıstıgı kosede sampı pıde nın hemen yan tarafında...:cat:

Saat;20:00 :wiinkk:

arkadaşalar bende aranıza yeni katıldım.inşallah i arkadaşlıklar kurarız.bana burayı arifa_07 tafsiye etti.hadi hayırlısı

arkadaşlar şu buluşma işini halledelim.plaj olabilir mesela havalarda güzell

Son düzenleme:
arkadaşlar işten erken çıkabilirsem bende gelirim.işten o wakitlerde çıkyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar