eee banada bişey söyleyin bari yav
valla kardeş ant da olsam gel gezelim derim şimdi bişey diyemiyorum ama yaza grş umarım
eee banada bişey söyleyin bari yav
eyv kardeşim sen nezakette bulunup özrünü dilemeyide bildin umarım birileri bişeyler anlamıştır
neyse siz motorlarla gezmenize bakın kimse yoksa da kendiniz varsınız ya bu da yeter...yazın bende takılırım size..
Oyle kardes! Bazi arkadaslar bu sayfalari kaynasma bulusma yeri olarak algilamiyo!
Ben ne yaptim! Ciktim guzelce disari, bugun hava da guzeldi; bi guzel gezdim! Eski lara yolundan lara beach , oradan da otellerin onundeki yoldan topkapi palace yaptim! Sonra Aksu , Havaalani yolu uzerinden dondum geldim! Bide Konyaalti muzeden Isiklar yaptim! Daha ne..!
Hele sen bi gel de yazin bol bol gezeriz! Onemli olan zaten guzel vakit gecirmek! Muhabbet guzel olduktan sonra ha 2 kisi olmussun, ha 20 kisi! Farketmez..! :cat:
ben sadece pazar günleri gezebiliyorum.Aynı mit-x in yaptığı gibi :mrgreen:
mit-x bu pazar gezebiliriz ne dersin.? şöyle bir iki tur atarız![]()
bi hafta sonu gezsek olmazmı
sabah zor olur gerçekten.zaten bir pazarımız var sabah rahatça uykumuzu alalım değilmi? :mrgreen:
pazara daha var .kararlaştırırız bir şeyler :mrgreen:
mesala düden şelalesi :mrgreen:
bu pazar bir etkinlik varmı ?
slm millet nasılsınız bende yeni üye oldum bu siteye.banada arifa_07 tafsiye etti.banada aranızda yer warsa.inşlaah sıkı dostluklar kurarız.bende bi hussarcıyım.
Pazarı geçtim perşembeleri neden gelmiyosun :silent: