[Antalya - MT]

arkadaşlar buluşma yerimiz topçular şuan gelecekler telefonlarını verirse memnun olurum saat 7 de herkes topçularda oluyor :) güzel bi gezi olacak bunu yapalım devamı gelir zaten 3 4 hafta sonra yazın girişinde bi tane daha yaparız öle gider :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

gitmeden önce bi görün istedim :) http://www.youtube.com/watch?v=byzoWVpfI0E

benim şimdi vaktim yok ama bir iki saat içinde bir kaç kişiye mesaj atacam sayı kaç olur bilemem...dert değil ikimizde kalsak gidecem...uçsada gidecem
uçmasada gidecem...
-----------------------------------------
dükkan açık olursa toptan almak daha iyi...evvelce uğrayıp kaçta açar bir sor...buluşma saatini biraz daha geç yapabiliriz olmazsa...

arkadaşlar et konusunda benden yana sıkıntı yok ne olsa yerim ben siz alın erzakları ben size veririm bana düşen hakkımı tek geleceğimden birşey almam alanyadan gelirken ben sadece yerim dermişim :p

sen bendensin fatihim....
6 da açması iyi olmuş...ben açık dükkan bulamayız diye herkez kendi getirsin demiştim çok iyi oldu...bu tavukçu tam neresi orada buluşalım...
fatih kaç parça pirzola yersin söyle bakiyim....
-----------------------------
son liste güncellemesi yapalım
1-brds-hakan
2-?

liste kaldığı yerden devam ediyor...racon böyle...kopyala yapıştır en sona kendini yaz....artçı getirecek olan varmı...
1-hakan
2-uğur

beyler davet etmişsiniz, gelmeyi çok isterdim ama bu hafta sonu nöbetçiyim! Size iyi eğlenceler.

Şehir dışından süpriz bir misafirim geldi. Artçım olarak katılacak aramıza.
1-hakan
2-uğur
3-melis

güncelliyelim listeyi ben yokum :)
1 hakan
2 uğur
3 melis
4 mehmet
5 fatih
6 mehmet 2
:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

ne kadar et alıcaz :) birde fotoğraf makinesini unutmayalım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

gençlik kimse yok heralde daha ama söyliyim müjdem var size bakın :) http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/antalya-hava-durumu-15-gunluk.html
cumartesi yağış var pazar hava güzel :)

Arkadaşlar Sürpriz Atak yapabilirim mersinden aranıza katılabilirim.

1 hakan
2 uğur
3 melis
4 mehmet
5 fatih
6 mehmet 2
7 Çekok mehmet

Tam olarak nerelere gidilecek, neler yapılacak, geri dönüş kaçta, bunlar hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.?

1 hakan
2 uğur
3 melis
4 mehmet
5 fatih
6 mehmet 2
7 Çekok mehmet

Tam olarak nerelere gidilecek, neler yapılacak, geri dönüş kaçta, bunlar hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.?

anlaşılan gezde baya mehmet olacak :) gezi buradan uçansuya yapılacak kardeşim sabah 7 de yola çıkacağız artık geri dönüş kaç olur bilemem :)

Arkadaşlar maddi durumumdan kaynaklanan sorun yüzünden bu hafta malesef aranıza katılamayacağım. Yani listedeki 2 ve 3 numaralar iptal :(

1 hakan
2 uğur
3 melis
4 mehmet
5 fatih
6 mehmet 2
7 Çekok mehmet

o mehmet kardeş sende mi buradaydın inş. senide görürüz aramızda hayırlısı ile

Arkadaşlar maddi durumumdan kaynaklanan sorun yüzünden bu hafta malesef aranıza katılamayacağım. Yani listedeki 2 ve 3 numaralar iptal :(

kötü oldu bu :( neyse artık diğer gezilere katılırsın inş uğur abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:14 ----------

güncel listemiz şöyle
1 hakan
2 fatih
3 mehmet
4 çekok mehmet
5 mehmet 2 :) artçım

kimse yokmu forumda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------

kimse yokmu forumda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------

arkadaşlar kaç kişiyiz en son gelen yokmu bşka

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

1 fatih
2 hakan
3 mehmet
4 mehmet 2
5 çekok mehmet
6 ?

ben varım mehmet bu arada ilk gezi zaten bunu bir atlatalım daha geniş çaplı ve daha güzel gezilerimiz olacak inş.

1 fatih
2 hakan
3 mehmet
4 mehmet 2
5 çekok mehmet
6 ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

1 fatih
2 hakan
3 mehmet
4 mehmet 2
5 çekok mehmet
6 ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

ben varım mehmet bu arada ilk gezi zaten bunu bir atlatalım daha geniş çaplı ve daha güzel gezilerimiz olacak inş.
İnş fatih abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

İnş fatih abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar