[Antalya - MT]

1, buluşma yerimiz tek kavşağı tedaş karşısı 2, buluşma yerimiz gebiz kavşağından içeri girdikten sonraki ilk müsait alan :)
1. buluşma yerimizden en geç 7,30 da hareket ediceğiz en geç 7,15 de orda olursanız iyi olur geç kalmamak için :) 2. buluşma yerimizden de 8 gibi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------

bu arada arkadaşlar dolu depo gelebilirseniz daha iyi olur gebize kadar durmayız :)

benim sanyoyu getirecem...
theazreal07 beraber tavukçuda buluşacaz...telefonla organize olup kim ne yer kısa bir sipariş alıp hazırlattıracaz...
geri kalanlar tedaş da bizi bekleyecek...
ben bulunsun diye 1 torba kömür daha alırım yada varsa tavukçudan alırım...
bizim şarampolde plastik toptancısı var tabak çatal vs alırım....
termos var ama çok dandik...doğru düzgün termosu olan varsa 3ü1 arada kahve içeriz...
hamak almayı planlıyorum ama taşıması dert bana yardımcı olabilecek varsa buradan ulaşsın(şart diil öylesine)
artçı olarak oğlumu(8) getirsem olurmu...yol çok sarsarmı bana bir bilgi verin...(daha önce gidenler)

yol biraz zorlu olabilir ben gideli baya oluyor ama hatırladığıum kadarıyla belli bir yerden sonrası komple stablize diye hatırlıyorum hakan abi :)

neyse oğlan da pek hevesli değildi zaten...
07.30 da tedaşta olmak için kaçta tavukçuda olmak lazım...acep...

hakan abi 6 45 de tavukçuda buluşsak olur galiba :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:44 ----------

herkese günaydın :)

günaydın mehmet hakan hocamla sen baya çalışıyorsunuz bakıyorum baya güzel olacak inş.

tek korkum hava durumu inş. iyi olur

yol bozuk dediysem tarla yolu değil heralde stabilize sadece :) o da belli bir bölüm tam detayını yine bilmiyorum ama berbat olcağını sanmam:) hakan abinin dediği gibi mecbur kalıpta bilmeden ne yollara giriyoz yol demeye şahit ister en azından bu sefer tedbirli gideceğiz :) inş gelirsin kardeşim bu arada :)

yol bozuk dediysem tarla yolu değil heralde stabilize sadece :) o da belli bir bölüm tam detayını yine bilmiyorum ama berbat olcağını sanmam:) hakan abinin dediği gibi mecbur kalıpta bilmeden ne yollara giriyoz yol demeye şahit ister en azından bu sefer tedbirli gideceğiz :) inş gelirsin kardeşim bu arada :)

İnşallah gelebilirim.Motorumun yaylarının sert olması dolayısıyla biraz rahatsız olacağız gelirsem ama yapacak birşey yok :D

---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

İnşallah gelebilirim.Motorumun yaylarının sert olması dolayısıyla biraz rahatsız olacağız gelirsem ama yapacak birşey yok :D

Arkadaşlar Ben geldim. Benim motor arıza verdi 30 gündür yatıyordu bugun antalya ya geldim. Göstergede arıza var :( ama geziyi engellermi ? kesinlikle hayır :) Bu arada fotograf makinesini ben getirrim yarı prof. var bende.

Ayrıca mehmet kardeşimle ben konuştum. Tavuğu alacak ben parasını verecem. Aslında sadece mangal yapılacaksa bir kişi tavuğu ayarlasın diğerleri parasını sonra arkadaşa verse daha iyi olur.:wiinkk:

Aslında sadece mangal yapılacaksa bir kişi tavuğu ayarlasın diğerleri parasını sonra arkadaşa verse daha iyi olur.:wiinkk:
zaten öyle olacak...sabahtan mehmetle tavukçuda buluşucaz...ne lazımsa alacaz...hesaplaşma uçarsuda.....
----------------------------------------------------------------------------
gebize daha önce giden yokmu...içinde tavukçu yada a101 vs yokmu...oradanda alabiliriz...
hem fazla yük olmaz...hemde oyalanmayız...

zaten öyle olacak...sabahtan mehmetle tavukçuda buluşucaz...ne lazımsa alacaz...hesaplaşma uçarsuda.....
----------------------------------------------------------------------------
gebize daha önce giden yokmu...içinde tavukçu yada a101 vs yokmu...oradanda alabiliriz...
hem fazla yük olmaz...hemde oyalanmayız...

hakan abi tavukçunun kaçta açıldığını öğrendim malesef pazar 8 de açılıyormuş cumartesi beraber alalımmı yada nasıl yapalım? :)

Arkadaşlar yarın 19 mayıs Gençlik Ve Spor bayramı neden diğer illerdeki üyeler gibi kortej oluşturmuyoruz.Türkiyenin en çok motor satılan ilinde yaşıyorsak eğer böyle organizasyonlarda da öncü olmamız gerekiğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar