antalya-marmaris

slm arkadaslar onumuzdeki hafta antalya olympos tan marmaris e gitmeyi planlıyorum yol hakkında bilgisi olan arkadaslardan tavsiye istiyorum mumkunse...

yok kac km?
kac saat surer?
motorla mı daha rahat gidilir atv ile mi?

gibi bilgilerinizi benle paylasırsanız sevinirim tesekkurler simdiden...

yol 350 km.90 km/h ile 6-7 saat sürer.Molalarada bağlı tabii. Motor yada atv yi kiralayacakmısın?

slm arkadaslar onumuzdeki hafta antalya olympos tan marmaris e gitmeyi planlıyorum yol hakkında bilgisi olan arkadaslardan tavsiye istiyorum mumkunse...

yok kac km?
kac saat surer?
motorla mı daha rahat gidilir atv ile mi?

gibi bilgilerinizi benle paylasırsanız sevinirim tesekkurler simdiden...

Merhaba Arkadaşım,

Antalya - Marmaris arası tamamen sahil yolu üzerine giden bir hattır.

Ayrıca korkuteli tarafından' da yayladan gidebilirsin ama sahil daha keyifli olacaktır. Yol tamamen düzgün ve motor ile keyif alabileceğin bir alsvalt' a sahip. Olympos - Antalya arası max. 102 Km. Antalya - Marmaris 220 Km civarında olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Antalya - Marmaris arasını 2,5 3 satte gidersin geze geze basmadan :)

Şimdiden iyi yolculuklar ( Bu arada Hava Aşırı Sıcak Olacak )

yol 350 km.90 km/h ile 6-7 saat sürer.Molalarada bağlı tabii. Motor yada atv yi kiralayacakmısın?

350 Km. 6-7 saat biraz fazla olmuş yahu :)

Son düzenleme:
Arkadaş Antalya olimpostan marmarise dedi.Proğramda olimpos yok en yakın çıralı var bende çıralı-olimpos arası baktım 350 km. gösterdi.

Arkadaş Antalya olimpostan marmarise dedi.Proğramda olimpos yok en yakın çıralı var bende çıralı-olimpos arası baktım 350 km. gösterdi.

Anladım Antalyadan Olympos' a 1 Saat' e gider oradan' da marmaris 2 saat sürese 3, 3,5 saat' e marmariste olur takliben ama tabi gezer ufak ufak giderim derse senin verdiğin 6-7 saatlık zaman dlimi gerçekleşmiş olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar