Antalya manavgat - kızılot- Gizli Cennet

Merhabalar arkadşlar! geçen hafta gizlicennet adlı bir yere gittik 1 motor ile 2 kişi ve cidden çok güzeldi antalya'dan toplam 94 KM sürmekte yollar zaten bildiğiniz üzre alanya yolu üzerinden kızılot beldesi bitiminde uzunlar çavuşköy kavşağıdan sol a döndükden sonra 13km içeride kalmak da çok güzel ve etkileyici bir yerdi sizler ilede paylaşmak istiyorum .Sakın ama sakın öğlen yola çıkmayın sabahtan yola çıkın en geç 11 de orada olun derim çünkü asfalt yolda erimiş oluyor ve sıcak havada çekilmez hale geliyor :) 11 Km kadar köy yolundan asfaltdan gittikden sonra 1 Km de Gizlicennet tabelasından içeri girdikden sonra toprak yol devam etmekde bilginize . Gidip görün çok güzel bir yer . Fakat Sinek çok buna dikkat yanınıza sinkov tarzı bişi alın eğer canınız tatlı ise :):p

t9rq.jpg

l924.jpg

7q02.jpg

b0ud.jpg

Çiceğe makro çekim yaparken örümcekte üstünde yakalayalım dedik . Birde ne göreyim diğer Örümcekde kaskın içine girmeye çalışıyor tabi hemen makro çekim yapalım kaçırmayalım dedik ;)
6i96.jpg

ov.jpg

pnq.jpg

Gittiğimiz yerde mülk sahibi restorant kurmuş ve fiyatlar makul kazıklama vs yok temiz bir yer kuzu güveç yemeden dönermiyim :)

mgkl.jpg

1fev.jpg

Burada buz gibi akan suyun içinde alabalıklar mevcut adamlar birkaç tane olta yapmış ve sizlere oltayı verip balığınızı tutma şansı veriyorlar :)

eqc.jpg

wxy4.jpg

1owe.jpg

r83k.jpg

cu39.jpg

0jmx.jpg

c0zp.jpg

4 göz olan ben :)

t49n.jpg

Şelalenin başladığı yer ;
13p0.jpg

Güzel bir poz yakalamışken kaçırmamak lazım ;)

tnp4.jpg

anlaşılan fotoğraf çekmeyi seviyorsun, tebrikler resimler harika ve gittiğin yer. saygılar

Evt doğa fotoğrafcılığna bayılıyrum gittiğim heryeri arşivlerim gelecek nesil e nasıl bir dünya'dan ne kadar beter bir dünya'ya gittğmizi kanıtlamak için . ;)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
o suyun rengi ne öyle :) süper ya dalış serbestmi oraya :)

altınolukta böyle bir su var orda girmiştim ama 5 saniye durabiliyorsun çünkü neredeyse 0 dereceye yakın oluyor :)

Evt kardeşim suya girebiliyorsun ben en fazla sanırım 35 sn durabildim çok soğuk su :) videoyuda paylaşıyorum :D şimdi

Buradan bakabilirsiniz :)

Resimler çok güzel :cat: tebrikler gittiğiniz yere en son yaptığım Akdeniz-Ege gezim sırasında yanlışlıklada olsa :) uğramıştım hakikaten cennet vari bi yer :cat:

görkem eline yüreğine sağlık...keşke fırsat olsaydıda hep beraber gidebilseydik...antalya sayfasından bişeyler ayarlayalımda gidelim bi yerlere...
yolun hep açık olsun sağlıcakla kal...

Her sene 1 2 giderdsim bu sene gidemedim henüz plaka ruhsat ehliyet alayım ay sonuna gideyim ne var ne yok.

MCV

Güzel resimler.Helede yemeğin resmi.Ekmeği banasım geldi...
Paylaşım için teşekkürler.

Görülmesi gereken yerler arasında kesin gidin RX3 evo alınca daha güzel gezileri paylaşacağım sizler ile :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar