Anlas Viento Sport vs Mitas Sport Force plus

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sen enduro falan diyodun sanki geçenlerde hayırdır şimdi sport force? =)
arada bi stabilize yollara giriyodum ıslak yerler korkutuyordu dedim alacakken biraz dişli bi lastik alayım ama beden bulamadım motora uygun bir şey alayım dedim heyecan aramaya gerek yok :D yazın yeni motoru alınca düşünürüm artık

arada bi stabilize yollara giriyodum ıslak yerler korkutuyordu dedim alacakken biraz dişli bi lastik alayım ama beden bulamadım motora uygun bir şey alayım dedim heyecan aramaya gerek yok :D yazın yeni motoru alınca düşünürüm artık

Elmayla armut ne kadar istesek de bir araya gelmiyor.

Dün dört arkadaş araziye girdik, Terra Force EF'ler Trail XT'ler falan herkeste cincik gibi lastikler, ben STR ile girdim, rezillik. Ha gidiyor yine, ama adamlar zeminde olanı biteni hissederken ben dualarla ilerliyorum =)
Öte yandan asfaltta da ne bok olduğumuz malum, arazi lastiği alırsam orası gidecek.

SR için dişli düşlü bişey kurcalama doğru yapmışsın. Bu arada hafif stabilize yollara her lastikle girilir. Tabii Sport Force, Rosso 4, S22 gibi supersport lastiği ile girersen lastik çok yara alır, ama bir tur lastiği ile de dolanılabiliyor stabilizede.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Elmayla armut ne kadar istesek de bir araya gelmiyor.

Dün dört arkadaş araziye girdik, Terra Force EF'ler Trail XT'ler falan herkeste cincik gibi lastikler, ben STR ile girdim, rezillik. Ha gidiyor yine, ama adamlar zeminde olanı biteni hissederken ben dualarla ilerliyorum =)
Öte yandan asfaltta da ne bok olduğumuz malum, arazi lastiği alırsam orası gidecek.

SR için dişli düşlü bişey kurcalama doğru yapmışsın. Bu arada hafif stabilize yollara her lastikle girilir. Tabii Sport Force, Rosso 4, S22 gibi supersport lastiği ile girersen lastik çok yara alır, ama bir tur lastiği ile de dolanılabiliyor stabilizede.
madem motoru değiştiremiyorum bu motorla gezeyim kamp yapayım diyordum o yüzden bi tık dişli alayım istedim ama sonra bi düşününce evet spor bi lastik alıp şuan öğrendiğim şeyi daha da geliştirmek daha mantıklı geldi küçük motorlara gelen zam da biraz bana yaradı yaza doğru yeni fiyatlar geldikten sonra satıp orta sınıf bi adv almayı düşünüyorum güzel bi kampanya olursa nx500 olmazsa belki tenere belki tuareg kağıt üstünde tuareg biraz daha iyi gibi bugün de şansa kocaelide aprilia deneme sürüşü yapıyor bi gidip görmek lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar