Anlamadım Gitti Bakarmısınız??

Regal raptor DD 250E-9B almayı düşünüyorum ama şöyle birşey var regal raptor dd250 e-9b ile DD 250E-9 arasındaki farkın ne olduğunu öğrenmek istiyorum.:wiinkk:

1- Gidon 8 santim daha yüksek diğerine göre..
2- 9B diğerinden farklı olarak T gidon kullanılmış..
3- 9B'nin radyatörü daha uzun..
4- 9B'nin tek fanı var diğerinin 2 fanı
5- 9B'nin meşhur "rake" yani çatalının yerle yaptığı açı diğerine göre daha geniş
Haliyle şase uzun..
6- 9B'nin arka amörtisörünün üzerinde metal koruma var (belki diğerinin yeni modelleri de öyledir, emin olamadım)
7- 9B'nin gösterge paneli deponun üzerinde..

Kullanım olayına gelince. DD250 E, class modeline göre gidonu daha alçak olduğu, rahat tutuş olanağı sağladığı ve yer ile açısı daha dar olduğu için daha kıvrak ve kontrolü daha kolay. Class modeli ise uzun yolda yolu daha iyi tutuyor gibi. Gerçi ikisini de uzun yolda deneyen varsa onların fikirlerini almak gerekli tabi....

muratgergerli verdiğiniz bilgiler gayet açıklacıyı fakat bi düzeltme yapmam gerekiyor 9B modelininde Class Modelininde Tek fanı vardır Class modelinin sadece radytörü daha uzun dediğiniz gibi ama tek fanlı

jinluna bi tek bu forumda ii denilmis herkes yerden yere vuruyo jinlunu ki ölede sorun cıkartmadıı günü yoktur her türlü arıza cıkartma potansiyeli var

muratgergerli verdiğiniz bilgiler gayet açıklacıyı fakat bi düzeltme yapmam gerekiyor 9B modelininde Class Modelininde Tek fanı vardır Class modelinin sadece radytörü daha uzun dediğiniz gibi ama tek fanlı
9B modeli tek fanlı ve boyuna uzun..
Class modeli ise 2 fanlı ve enine uzun..
.
.2fanlı
10770230_1085391_2hzr078.jpg

.
Tek fanlı..
10728179_1317118_xces439.JPG

jinluna bi tek bu forumda ii denilmis herkes yerden yere vuruyo jinlunu ki ölede sorun cıkartmadıı günü yoktur her türlü arıza cıkartma potansiyeli var

arkadaşım her motorun arıza çıkarma potansiyeli vardır eğer kullanmayı bilmezsen dediğim gibi 2005 model 55.000 de bi jinlun 250'im var ve gerçekten sapasağlam sorun çıkarmadı hiç bu güne kadar . 2 hafta önce istanbuldan düzceye gittim sorunsuzz. motoru dinlemek lazım arkadaşım sınırlarını sana söyler o eğer sınırları zorlarsan her motor arıza verir ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar