[ ANKET ] Siyasi - Dini Konular forumdan soğumanıza sebep oluyor mu ?

Siyasi - Dini Konular forumdan soğumanıza sebep oluyor mu ?

• Kesinlikle, bu tip başlıklara İzin VERİLMEMELİ

Oy: 71 57.3%
  • hayır, olabilir.

Oy: 47 37.9%
  • kararsızım, soru neydi

Oy: 1 0.8%
  • ben bilmem yöneticiler bilir

Oy: 5 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    124
Sonuçlar belli olmuş. Yine kesin bir sonuç alınamamış.
%53'e, %40; bu durumda izin vermek de olmaz, vermemek de.
Her konuda kardeşiz de, işin içine siyaset, din girdiği zaman niye düşmanlaşıyoruz anlamıyorum.

Afedersiniz, anket devam ediyormuş.
Bende sonuçlar çıkınca, anket kapandı sandım. Düzeltmek istedim.
Saygılar...

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

Ben bu olaya takıldım..kimin ne oy verdiğini göstermenin manası nedir acaba?

http://img24.imageshack.us/img24/1424/clipboard01cqd.jpg

Kimin ne oy verdiğini görelim ki, ona göre muamele edelim diye değildir herhalde :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence böyle konulara izin verilmemeli.çünkü sonu hep kavga,hakaret ve banla sonuçlanıyor.aksini ben görmedim.gören varsa yazsın.

bence bu tarz olaylar da tartışılabilir..ancak ben bu tartışmaları okurken ya da yaşarken site ile ilgili herhangi kötü bir düşünceye sahip olmuyorum..sadece ve sadece insanlardan nefret etmeye başlıyorum o kadar..

Sevgili Kardeşim,

Mesajın tamamını okuduğumuzda edilen hakaretin etkisimi azalıyor ???

Hakaretin başındaki "seni başımıza musallat edenlerin" ibaresinin yaklaşık 20 milyonluk bir seçmen kitlesini hedef aldığını , bunlardan bazılarının bu forumda üye olup üzerine alınabileceklerini düşünmüyormusunuz.

Şimdi ben burada o lafı eden şahıs için "aynen bende senin soyunu sopunu " diye başlayan bir cümle kursam bu hakaret olmayacakmı ????

Herşeyden önce ben kardeşim, dayı oğlu, emmimin cücüü ve benzeri girişleri pek sevmiyorum.

Gelelim meseleye, elinizi vicdanınıza koyun sizce mesajın tamamıyla, kırpılmış hali insanda aynı hissiyatı mı yaratıyor?

15 yaşındaki bir kız çocuğunun evlenmesi gerektiğini söylüyor birileri, bunun ahlaksızlığını gölgeleyip, salt Deli Çerkes'in hakaretini yayınlamak, sanki önü arkası yokmuş gibi göstermek size doğru geliyor mu?

Konuyu fazla da uzatmak istemiyorum aslında, bahsettiğimiz mesaj zaten silinmiş galiba.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Herşeyden önce ben kardeşim, dayı oğlu, emmimin cücüü ve benzeri girişleri pek sevmiyorum.

Gelelim meseleye, elinizi vicdanınıza koyun sizce mesajın tamamıyla, kırpılmış hali insanda aynı hissiyatı mı yaratıyor?

15 yaşındaki bir kız çocuğunun evlenmesi gerektiğini söylüyor birileri, bunun ahlaksızlığını gölgeleyip, salt Deli Çerkes'in hakaretini yayınlamak, sanki önü arkası yokmuş gibi göstermek size doğru geliyor mu?

Konuyu fazla da uzatmak istemiyorum aslında, bahsettiğimiz mesaj zaten silinmiş galiba.

Sevgili kardeşim,

Bir bakışta fidanın cinsiyetini görebilmeniz takdire şayan bir meziyet.

Varsayalımki dediğiniz gibi olsun ,başbakan bunu ima etmiş olsun yinede bu milyonlarca seçmene hakaret etme hakkını kinseye vermez söz sahibini bağlar...

Anlatabiliyormuyum canım kardeşim

Sevgili kardeşim,

Varsayalımki dediğiniz gibi olsun ,başbakan bunu ima etmiş olsun yinede bu milyonlarca seçmene hakaret etme hakkını kinseye vermez söz sahibini bağlar...

Ben kişinin kişiye hakaret etmesiyle ilgili birşey mi yazmışım?

Yazdığınız mesajdan dünyaya bakışınız, insanlara duyduğunuz saygının ölçüsü zaten belli oluyor.

Kendi küçük dünyanızda, kardeşlerinizle mutlu olmanızı dilerim.

"tamam itiraf ediyorum bu konuların hepsi benim suçum
ben yahudi asıllı ermeni tohumu sizin hepinizden nefret eden bir adamım
tüm amacım türkiyedeki motosikletçileri bölüp parçalamak
tabi onları parçaladıktan sonra tüm motorcularıda yahudi yapacam"

not: oocan abi bana kardeşim desin dünyada ölsemde gam yemem

onbeş yaşında birinin ailesinin ve kendisinin rızasıyla evlenmesi ahlaksızlık değildir bizim toplumumuzda bunun bir çok örneği vardır, he uygun bi davranış olmayabilir ama ahlaksızlık değildir. gerçek ahlaksızlık evlilik dışı ilişkidir,uluorta sokaklarda insanların birbiri ile öpüşüp koklaşmasıdır. ama siz bunu medeniyet sayarsınız tabi.

"tamam itiraf ediyorum bu konuların hepsi benim suçum
ben yahudi asıllı ermeni tohumu sizin hepinizden nefret eden bir adamım
tüm amacım türkiyedeki motosikletçileri bölüp parçalamak
tabi onları parçaladıktan sonra tüm motorcularıda yahudi yapacam"

Size desin bu sizin özel ilişkiniz.

onbeş yaşında birinin ailesinin ve kendisinin rızasıyla evlenmesi ahlaksızlık değildir bizim toplumumuzda bunun bir çok örneği vardır, he uygun bi davranış olmayabilir ama ahlaksızlık değildir. gerçek ahlaksızlık evlilik dışı ilişkidir,uluorta sokaklarda insanların birbiri ile öpüşüp koklaşmasıdır. ama siz bunu medeniyet sayarsınız tabi.

Vay vay vay inciler dökülüyor.

Moderatör

Sizin çocuğunuz 15 yaşında evlenmek istediğini söylese bu yorumu yazarkenki rahatlığınızı sergileyebilir miydiniz? 15 yaşında evlenen çocuk ahlaksız değildir evet, bu ahlaksızlık da değildir ona da eyvallah. Zira onun 15 yaşında evlenmesine izin veren aileler ahlaksızdır, insafsızdır, düşüncesizdir, çocuğunun hayatını karartandır.

Motosikleti
Arkadaşlar ,

Konumuz evlilik yaşı değil ayrıca bunun tartışılacağı yer burası değildir. Ülkemizde evlilik yaşı resmi kanunlar ile belirlenmiştir .

Lütfen konuyu dağıtmayın ...

Sevgilerimle

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:32 ----------

Sevgili kardeşim :)

oocan abinin gerçek bir adı var "Okan Sinan OCAN" .....

Çok uzun geliyorsa sadece "abi" demen yeterli :D :D :D

Moderatör
Sevgili kardeşim,

Konumuz fidanın cinsiyeti hiç değil.

Arkadaşlar ,

Konumuz evlilik yaşı değil ayrıca bunun tartışılacağı yer burası değildir. Ülkemizde evlilik yaşı resmi kanunlar ile belirlenmiştir .

Lütfen konuyu dağıtmayın ...

Sevgilerimle

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:32 ----------

Sevgili kardeşim :)

oocan abinin gerçek bir adı var "Okan Sinan OCAN" .....

Çok uzun geliyorsa sadece "abi" demen yeterli :D :D :D

Ellerinden öperim abi

Motosikleti
Konumuz fidanın cinsiyeti hiç değil.

Erdemcim,

Fidana cinsiyet belirleyen ben değilimki bana niye kızıyorsun :) :) :)

Bak sonra telefonda yine 25 dakika kafanı ütülerim haberin olsun....

Bu arada anketin şu andaki durumuna bakarsan daha önce seninle birebir tartıştığımız konudaki şikayetimin sadece benim fikrim olmadığını görebilirsin...

Sevgilerimle

Moderatör
Erdemcim,

Fidana cinsiyet belirleyen ben değilimki bana niye kızıyorsun :) :) :)

Bak sonra telefonda yine 25 dakika kafanı ütülerim haberin olsun....

Bu arada anketin şu andaki durumuna bakarsan daha önce seninle birebir tartıştığımız konudaki şikayetimin sadece benim fikrim olmadığını görebilirsin...

Sevgilerimle

Okan abicim; %38 az bir oran değil. Ayrıca seçime katılım oranına da bakmak lazım ;)
Konuşuruz bir 25 dakika daha başka türlü konuşabildiğimiz yok zaten. :p

Pardon %39 muş, oy veren sayısı 38 kişiymiş. Bak bir bir artıyor :)

erdem abi yanlışım varsa düzelt bence suyunu çıkartıyoruz (ben dahil)
ama siyasetsizde olmuyor sanki
yanlız sıkıntılı durumlar var biz millet olarak lafı başka tarafımızdan anlayan bir yapıda olduğumuzdan
acaba site adminleri jargon sözlüğü mü çıkartsa ne yapsa bilemedim ki

Moderatör
erdem abi yanlışım varsa düzelt bence suyunu çıkartıyoruz (ben dahil)
ama siyasetsizde olmuyor sanki
yanlız sıkıntılı durumlar var biz millet olarak lafı başka tarafımızdan anlayan bir yapıda olduğumuzdan
acaba site adminleri jargon sözlüğü mü çıkartsa ne yapsa bilemedim ki

Ben 31 yaşındayım yaşını bilmediğimden ne diye hitap edeyim bilemedim :) Yaşımla dalga geçme ama :p
Suyunu sadece siyasi konuları tartışırken çıkarmıyoruz ki, sadece öyle olsa eyvallah yasaklara uyulsun siyasi konular konuşulmasın.
Örneğin foruma yeni üye olmuş birisi herhangi açtığı bir konuda işi hemen geyiğe vuran bir çok üye var. Adam gerçekten bilmediği için, daha önceden forum ortamına hiç girmediği için, arama yapmayı beceremediğinden, yada sabırsızlığından bir konu açıyor, bizler de hemen adamı şeytan taşlar gibi taşlamaya başlıyoruz.
Aç yeni bir üyelik motosiklet tutkunuyum race istiyorum 600 cc ne alayım diye de bir konu aç, altına yazılan yorumlara bak sonra.
Velhasıl, siyaset, futbol,dini konular, motosiklet, kısaca hiç bir konuda tartışmayı beceremeyen bir milletiz. Bu da sadece bu mecraya özel değil, sokakta da böyleyiz, cafede de, evde de. Evinde hanımıyla tartışmayı beceremeyen bi toplumuz be bırak ötesini berisini.
Ben de diyorum ki belki tartışa tartışa tartışmayı öğreniriz :)

Ben 31 yaşındayım yaşını bilmediğimden ne diye hitap edeyim bilemedim :) Yaşımla dalga geçme ama :p
Suyunu sadece siyasi konuları tartışırken çıkarmıyoruz ki, sadece öyle olsa eyvallah yasaklara uyulsun siyasi konular konuşulmasın.
Örneğin foruma yeni üye olmuş birisi herhangi açtığı bir konuda işi hemen geyiğe vuran bir çok üye var. Adam gerçekten bilmediği için, daha önceden forum ortamına hiç girmediği için, arama yapmayı beceremediğinden, yada sabırsızlığından bir konu açıyor, bizler de hemen adamı şeytan taşlar gibi taşlamaya başlıyoruz.
Aç yeni bir üyelik motosiklet tutkunuyum race istiyorum 600 cc ne alayım diye de bir konu aç, altına yazılan yorumlara bak sonra.
Velhasıl, siyaset, futbol,dini konular, motosiklet, kısaca hiç bir konuda tartışmayı beceremeyen bir milletiz. Bu da sadece bu mecraya özel değil, sokakta da böyleyiz, cafede de, evde de. Evinde hanımıyla tartışmayı beceremeyen bi toplumuz be bırak ötesini berisini.
Ben de diyorum ki belki tartışa tartışa tartışmayı öğreniriz :)

bu arada yaşıtmışız :D
bende bu noktada sana katılıyorum fakat bizde olan inadım inat g.tüm iki kanat mevzusu da başka hiç bir toplumda yoktur herhalde
adamlara tüm kanıtları sunduğun halde siyaha beyaz diyorsa geri çekiliyorum ve onlarca kişi halen siyahı ona ıspatlamaya çalışıyor
ben dalga geçmeyi çok severim özellikle de ciddi konularda (nedenini sorma çok uzun mesele)
şimdi dozunu çok kaçırdığım oluyor veya birine uyuz oldum mu çok üzerine gittiğimde
ben kendimi düzeltemiyorken başkasına nasıl iyiliğim dokunacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar