Kuvvetmira , 2 sene kadar foruma ara verdim. Ben seni , Bana göre AKİL bir adam zannederdim. yanıldığımı farkettim.Bana göre farklı bir düşünme tarzın var. Olabilir de .Sen seninle aynı fikirde olmamanların ne dediğine değil , söyleyiş tarzına kafayı takmışsın.Ortaya atılan ve sana ters gelen hiç bir fikre elle tutulur , delillere dayanan , makul bir cevap yazmanıda beklemiyorum . Silinen bir başlıkta yazıdğın benden "kürt çerkesi" nicki kullanıp kahramanlık göstermemi beklemenden zaten seninle benim, akıl mantık çizgilerimiz arasında ciddi farklar olduğunu belli etti..Var bundan sonra ben senin yazdıklarına cevap vermeyeyim , sende benim yazdıklarıma cevap verme, sen hayallerini kurmaya devam et ve seni memnun eden hayat şartları neyse aynen devam et ,. ne diyeylm ; Allah sana uzun ömür versin , benden çok yaşa...
Siyaset meselesine gelince, forumu sıkıntıya sokacak her durumda moderasyon gerekeni yapar, Bunun içinde yazdıklaırımın sllinmesi gerekiyorsa veya beni süresiz banlamakta varsa bunu da yapar. Gerekiyorsa yapmalıda.
Bundan sonra hiç bir güç bana siyasi bir yazı yazdıramaz. Kendisiniz yazın kendiniz okuyun. bu konu başlıklarını okumuyorum artık.