T tunguska Katılım 17 Tem 2008 Mesajlar 1 17 Tem 2008 Konu Yazar #1 ankaradan gidecek olanlar varsa nerden ve ne zaman yola çıkılacak acaba?
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 17 Tem 2008 #2 arabayla gidecektik cuma akşamı ama vazgeçildi
Ümit3 Katılım 30 May 2006 Mesajlar 962 17 Tem 2008 #3 Prometheus' Alıntı: arabayla gidecektik cuma akşamı ama vazgeçildi Genişletmek için tıkla ... Ne yani sendemi gelmeyeceksin ?
Prometheus' Alıntı: arabayla gidecektik cuma akşamı ama vazgeçildi Genişletmek için tıkla ... Ne yani sendemi gelmeyeceksin ?
chopper-delisi Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 292 17 Tem 2008 #4 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. pro sende gtmiyorsan ankaradan kimse gitmeyecek demek yani
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 17 Tem 2008 #5 birkaç aksilik dolayısıyla (güzel aksilikler ) gidemiyoruz, gidenlere iyi yolculuklar ve bol eğlenceler dilerim
birkaç aksilik dolayısıyla (güzel aksilikler ) gidemiyoruz, gidenlere iyi yolculuklar ve bol eğlenceler dilerim
Ümit3 Katılım 30 May 2006 Mesajlar 962 17 Tem 2008 #6 Prometheus' Alıntı: birkaç aksilik dolayısıyla (güzel aksilikler ) gidemiyoruz, gidenlere iyi yolculuklar ve bol eğlenceler dilerim Genişletmek için tıkla ... Anladığım kadarıyla bir tatil yolu görünmüş.. Yine tahminimce eksoz dan da vazgeçilmiş Aksilik güzel olunca vazgeçmekte zor olmuyor tabi...
Prometheus' Alıntı: birkaç aksilik dolayısıyla (güzel aksilikler ) gidemiyoruz, gidenlere iyi yolculuklar ve bol eğlenceler dilerim Genişletmek için tıkla ... Anladığım kadarıyla bir tatil yolu görünmüş.. Yine tahminimce eksoz dan da vazgeçilmiş Aksilik güzel olunca vazgeçmekte zor olmuyor tabi...
Sedat Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 1,159 17 Tem 2008 #8 bu ankara mt tırt zaten hep aynı yerde geziyorlar ))
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 17 Tem 2008 #9 Loft' Alıntı: )) Genişletmek için tıkla ... ay ne sevimlisin sen, yavrun olunca Ankara MT'ye de dağıt :cherry:
Loft' Alıntı: )) Genişletmek için tıkla ... ay ne sevimlisin sen, yavrun olunca Ankara MT'ye de dağıt :cherry:
Sedat Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 1,159 17 Tem 2008 #10 Prometheus' Alıntı: ay ne sevimlisin sen, yavrun olunca Ankara MT'ye de dağıt :cherry: Genişletmek için tıkla ... nasip olursa artıkın :queen:
Prometheus' Alıntı: ay ne sevimlisin sen, yavrun olunca Ankara MT'ye de dağıt :cherry: Genişletmek için tıkla ... nasip olursa artıkın :queen:
phar Katılım 18 Şub 2008 Mesajlar 203 17 Tem 2008 #11 cuma calısıyorum ama cumartesi toplu suruse katılmak istiyorum ben. varmı cumartesi gidecek olan yanıma kimseyi bulmazsam gitmiycem zira... diye yazdım mesajı ama topic in başındaki "Ankaradan" lafını okumadıgıım icin ve ben istanbulda oldugum icin sacma oldu neyse up up +1 Son düzenleme: 17 Tem 2008
cuma calısıyorum ama cumartesi toplu suruse katılmak istiyorum ben. varmı cumartesi gidecek olan yanıma kimseyi bulmazsam gitmiycem zira... diye yazdım mesajı ama topic in başındaki "Ankaradan" lafını okumadıgıım icin ve ben istanbulda oldugum icin sacma oldu neyse up up +1