- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Mart ayının başında sıfır deneyimle Kızılay'da A2 ehliyet veren bir sürücü kursuna kayıt oldum. Kayıt esnasında 10 saat birebir direksiyon eğitimi verileceği söylendi, fakat eğitim günü geldiğinde; "bak bu fren bak, bu debriyaj. Buna basarsan gider, buna basarsan durur. Al anahtar orada, hadi dolaş turla" tarzı bir üslupla karşılaştım. Hiç bir şekilde eğitime dair bir şey söz konusu değildi. Biraz sıkıştırdığımda ise "sınavı geçecek kadar öğretiyoruz olduğu kadar işte." gibi bir tepkiyle karşılaştım. Bende bu işi sınavı geçmiş olmak için yapmak istemiyorum. Sonuçta insan hayatı "sınavı geçecek kadar olsa yeter" denilebilecek kadar önemsiz değildir. bilinçli ve güvenilir bir sürücü olmak istiyorum.
Velhasılı bütçem Honda'nın güvenli sürüş tarzı eğitimlerine uygun değil. Ankara'da uygun fiyatlı en azından motosikletin tekniğini, güvenli sürüş temellerini öğreten özel ders verenler var mıdır acaba?
Atom karıncanın çok övüldüğünü duydum fakat orada maddi olarak ne yazık ki aştı beni. Bu konu benzeri pek çok konu açılmış ama bir çoğu geçmiş tarihli ve ya somut cevap alınamamış konular umarım konu kirliliğine neden olmamışımdır.
İyi forumlar.
Velhasılı bütçem Honda'nın güvenli sürüş tarzı eğitimlerine uygun değil. Ankara'da uygun fiyatlı en azından motosikletin tekniğini, güvenli sürüş temellerini öğreten özel ders verenler var mıdır acaba?
Atom karıncanın çok övüldüğünü duydum fakat orada maddi olarak ne yazık ki aştı beni. Bu konu benzeri pek çok konu açılmış ama bir çoğu geçmiş tarihli ve ya somut cevap alınamamış konular umarım konu kirliliğine neden olmamışımdır.
İyi forumlar.