Ankara'da sezon sürüşü

Ankara'da bugün çok güzel bir hava midillim ile gezdim biraz üşüdüm ama yinede güzel di))

Rica ederim . Ankara'da kış ayları soğuk geçti tabi herkes için değişir bu durum.ben kullanmadim motor ama bahar habercisi olan bu gün çıkartım motoru gayet güzel hava da.)))

Rica ederim . Ankara'da kış ayları soğuk geçti tabi herkes için değişir bu durum.ben kullanmadim motor ama bahar habercisi olan bu gün çıkartım motoru gayet güzel hava da.)))
ben ankarada oturuyorum , istanbulda çalışıyorum ,motorlar istanbulda

sen gel birde istanbulda motora bin, ankarada 160 la normal gidersin.
istanbulda 80 ile ankaradaki 160 rüzgarını yersin. yani 180-200 le giderken sanki 500 yapıyoruz, çok kötü abi.

bi avmye giriyorsun biçıkıyorsun dışarı 5 dk geçmiş abo yerler sırılsıklam ,motor ıslanmış , lanet çşehir ,

baharları aynalar motor bile buğulanıyor. her yer nem. sis

Yarın ben de binicem yavruya öğle arasında başka zaman bulamiyorum binmeye. Bi ara da ufaktan biyerlere gitsek tanışsak güzel olmaz mı 😁

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet gurubuna girmek isteyen varsa profilimde numaram var, whatsappdan yazın Angara'lı motosikletseverler 😀

Öğle saatleri güzel yumuşak hava..bendeki ufak bı scooter en çok 90 i görüyor cumartesi sabah gölbaşına kahvaltıya gittim sabah 8.gibi çıktım soğuktu baya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Bugünde öğle saatlerinde Keçiören de ve maltepe de işim vardi onları halletim üşütme di...ama sabah erken ve akşam geç saatler soguk accik😂

Rodaj için geziyorum bir bakmışsın gölbaşındayım, bir bakmışsın bahçeli 7. Cadde de fink atıyorum. 50km hızı geçemiyorum tek derdim bu şimdilik. Kazasız sürüşler..

Hayırlı olsun kazasiz belasiz...)))iyi gezmeler .

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:46 ----------

Ankara'da motor cu gurup tanışmak isteyen arkadaş vardi çok isterim böyle bişey olsun..ama öyle uzaklara gezme fln olacaksa ben yetişemem arkadan minik motor ile😂😁

Bu kış sert geçti. Ben kış boyunca zaman zaman sürmeye devam ettim ama sabah ayazı canıma okudu..
Ankaranın ayazı çok başka birşey:)

Tam havalar ısındı motorumu sattım iyimi. Canım çok sıkılıyor. :salut:

Öğlen hava çok güzeldi. Yavrumun tekerlerine hava bastım sonra eve gittim bilgisayar oynayıp döndüm xD hepi topu 10 dk makineye bindim ama yetiyor yaaaa tadı damağımda valla.

La motorun sezonumu oluyo, levrekmi bu :sunny:
Yeni elementler uyduruyosunuz he.
Motorun sezonu olmaz, motorcunun 2 çeşidi olur.
Tatsumolar ve Motorcular.

Allah'ın tatsumoları sizi...

-Mavi kaskın var mı ?
+Var abi.
-Yaz kızım, kaskını kendi getirecek.
İnsan gibi değil, hayvan gibi istiyorum.

motocross-bike-fahrer-im-schlamm-bedeckt-bj6y5f.jpg

Evet abiii ben yeni geldim 😄
Cidden yeni geldim Ankara ya. Forumda pek yeni sayilmasamda Ankarada yeniyim.

Hacılar siz napıyorsunuz, Ankara'da yer buz olmadıkça, yere kar değmedikçe, hava -10'un altına inmedikçe motor kullanırım, sınırım -10'dur :) Her türlü toplu taşımadan iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar