Ankara'da Rektefiye Ustası

Merhaba arkadaşlar motosikletimin egzozdan mavi duman attığını, motorundan da vuruntu sesi geldiğini fark ettim. Birkaç usta gezdim fakat hiçbirine güvenemedim, birisi 20'ye yaparım diyor birisi 35'e yaparım diyor hal böyle olunca kimseye güvenemedim. Ankara'da güvenle motoruma rektefiye yaptırabileceğim bu işlerde uzmanlaşmış dürüst bir usta biliyor musunuz?

Ağzı laf yapan ustaya denk gelmemişsin 45 bile dese eve yaya dönerdin 😊

maalesef Ankara'da tanıdığım usta yok Ankaralı arkadaşlar yazar da Ulusan Motor u çok duydum , popüler biryer olsa gerek , tavsiye mahiyetinde yazmıyorum yakınsa git görüş yada soruştur..

Ustalardan hangi parçaları yenileyecekler liste iste , hepsini tek tek fiyatlasınlar varsa zamanın internetten yada piyasadan fiyatları karşılaştır karar vermen daha kolay olur..

Motosikleti
sym jet 14 125cc
merhaba motor markası nedir belirtmemişsiniz ama Gülveren cad. üzerinde scooter veya vitesli farketmez Osman usta çok iyidir. Scooter ise Ruhi usta genelde scooter bakım ve tamiri yapmaktadır. Ben her iki ustaya da yoğunluklarına göre sym jet 14 125cc skuterimi götürüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar