Ankarada Kask Kullanmayan Polisler...

polislere şart olmayabilir yalnız kask takmak haberiniz olsun elinizde patlamasın sonra şikayet filan. sanki daha önce prifo diye bi arkadaş vardı o da onaylamıştı bunu

emniyet kemeri demiş bi arkadaş mesela ondan eminim taksicilere ve polislere emniyet kemeri takma zorunluluğu yok

5 x kardeş eğer öyle birşey varsa saçmalığın daniskasıdır diyorum ben,
sana bi lafım yok yannış anlama :)

valla bizim burdur daki artis ler de takmıyor kask larını ben de onlara artist diyorum :queen::queen::queen:
ben sordum birine de telsiz sesini duymuyorum ondan takmıyom dedi :queen::queen:

Emniyet Motosiklet timlerie iyi bakıyor. Hepsinde NOLAN kask var hatta fazla fazla ankaradakiler rahatını düşünüp emniyetini düşünmediği için takmıyordur. O honda dediğiniz 1300 lük Europan ise ön siperlik camı yükselip alçalabiliyor. Rüzgar rahatsız etmediğinden dolayı kask takmak istemiyorlardır. :)) İstanbulda takmayan görmedim. Bizim arkadaşlar eldivenlerini ve kasklarını takıyorlar fakat koruma giysileri yok. Ayrıca konu KASK takıp takmamak. Konuyu saptırmayalım::156::. Her fırsatta polisi kötüleyerek. tokatla ne alakası var motosikletin. Bu hondaların ön maşa 12 milyarmış doğruudur acaba ? ??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bizim burdur daki artis ler de takmıyor kask larını ben de onlara artist diyorum :queen::queen::queen:
ben sordum birine de telsiz sesini duymuyorum ondan takmıyom dedi :queen::queen:

ROFL

benim gördügüm kadariyla burdur'da iki tane adam gibi polis motoru vardi: biri yeni sayilabilecek bir BMW, digeri ise eski (R80 miydi neydi). onun disinda birkac 250cc alet mi ne var (otogarin oradaki karakolun önünde duruyorlardi).

Bu hondaların ön maşa 12 milyarmış doğruudur acaba ? ??

ne yaptin hoca, PanEuropean dedigin alet burada 20bin euro. ön masa aletin 1/3i kadar olmaz herhalde ...

Son düzenleme:
olayi baska yone cekmeyin, konu kask takmayan polisler :wiinkk:

adamlar almış baba makinayı hava atıyolar bence hiç kaskları olmazmı ya işte buna gülerim.motorunda kaskında en iyisi onlarda tabi takıp takmamakda onların elinde.adamlar polis kendilerinede ceza yazmazlar heralde :p

kaskı ve diger korumaları en ince detayına kadar devlet veriyo ama ne yazık ki bizim yunus ve şahinlerimiz takma gereksinimi duymuyolar ayrıca polisler kask takması mecburidir istege baglı degil

Eeee bu gün meclisten yetkilerini neredeyse sınırsızlaştıran yasa da geçti,niye kask takmıyorsunuz diye sakın sormayın yoksa sizi kocaman devletin kocaman memurunu küçük düşürmekten göz altına alabilirler.

Siz kaskınızı takın,takmayan sivilleri uyarın.:)

geçenlerde adanada yaşayan bi akrabamla konuşurken motosikletli 2 polisin(kasksız) kendisini yolda giderken cevirdiğini söyledi.arabasında yangın söndürme tüpü bulunmadığı için kendisine ceza yazılmış.polislerede sizde kask yok değince bana ceza yazacak kimse yok ama sana yazacak cok adam var demiş ve gitmiş.
şimdi bu polislere ne yapmak lazım:silent::pr:

yaw arkadaslar sız ne dıyonuz kask takmayan polıs fılan ben gece burda sıvıl polıslerın arac kullanırken içki içtiklerını bılıyorum bosuna sıkayet etmeyın havanızı alırsınız polıs bu her halukarda kendını haklı cıkarır sız suclu duruma dusersınız

kural ve kanunları koyan ve uygulanmasını kontrol edenler getirmiş oldukları kurallara uymadıklarında. diğer kişilerinde buna uymalarını beklemeleri abesle iştigal olur.
tavuk yumurta kısır döngüsü halinde devam ederiz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olmazsa kasksız arkadaşlar, polislerin fotoğraflarını çeksin.. ceza yeme durumunda kalırlarsa o fotoları göstersinler :)

arkadaşların kafa tasları normal insandan belki daha kalındır gerek görmüyorlardır.
hani biraz da kabaca tabirle imamlı cemaatli bi ata sözü vardı
imam bişey yaparsa cemaat abartır tarzında bu işte böyle bence senin kullanmadıgını millet niye taksın

alplion,lafı şöylede yumuşatabiliriz:"İmam yellenirse,cemaat taharet eyler!":cat:

Ülkemizde kontorl mekanizması yeterince gelişmediğinden herşey rüşvet çarkı etrafında döndüğünden, adamsendecilik, ve adam kayırmalar hadsafhadayken daha ne olmasını bekliyorsunuzki? Onlar kasksız gezdikleri için birgün bile ceza yemeyecekler, aşırı hızdan tek bir ceza almayacaklar, hatta emniyet kemesi takmadıkları için bile ceza almayacaklar, ama biz hepsini çekmeye mahkumuz. Ha gün gelir bi yerde patlamış polis görürsem, kaskıda yoksa kıçımla gülerim. İçimde öyle bir kin varki bu polis milletine karşı anlatamam. Bu ülkede enayi yerine konmaktan çok sıkıldım ama ne yazıkki kaçacak bir yerim yok.

Evimin karşısındaki markete bile full koruma takıp motosikletle giden birisi olarak, benimde altımda resmi polis aracı ve üstümde resmi elbise olsa bende kask takmam. Siz endişelenmeyin trafik polisini gören tüm araçlar haddini biliyor ve kendine çeki düzen vererek tedbiri elden bırakmıyor! Polisede sadece dengesini koruyarak sürmek kalıyor. Gayet güzel. :bounce:

Kendilerine birşey olmayacak sanıyorlardır garipler. Takmazlarsa takmasınlar kendileri bilir.

boşversene ya.uğraşmaya değmez bizene takarsa kendi örnek olur ve canını korur takmazsa kendine olur olan.napalım.

kırk nasihatten bir musibet daha iyidir....

Kendilerini Mevlaya çok yakın hissediyor olabilirler,hatta beyaz takke dahi takmaları motorlarıyla da ahenk içinde olacağından daha bir uygundur.Ben
savcıların yerinde olsam sadece onlara değil,kaskını saksı veya dirsek koruması
sananlara para veya disiplin cezası yerine hastanelerin morgunda OTOPSİ ye
katılma cezası verirdim.
Bak sen o zamn 2 kaskı üst üste takmıyor mu yurdum insanı.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar