Ankarada Kask Kullanmayan Polisler...

istanbulda evime yakin lisenin onunde herzaman 2 tane yunus motor olurdu. adamlari 1 kere bile full korumasiz gormedim yaz kış.

Gerci onlarda tek teker yapar motor giderken arkadaki motordan inerdi fln =)
Yunuslarin ilk ciktigi zamanlardi bunlar artik nasil egitiliyosa amcalar o BMW lerle neler yapiyolardi. Yoksa Rayjay arkadasimin dedigi gibi egitimlerinden degil altlarindaki BMW u devletin mali oldugu icin bu kadar rahat yapabiliyolar...

Tamam motor devletinde o kaski takman gereken kafa kimin !!!

ROFL

benim gördügüm kadariyla burdur'da iki tane adam gibi polis motoru vardi: biri yeni sayilabilecek bir BMW, digeri ise eski (R80 miydi neydi). onun disinda birkac 250cc alet mi ne var (otogarin oradaki karakolun önünde duruyorlardi).

gecen yıl 10 tane 125cc kanuni aldılar :queen::queen:

Bence devletin kask vermeme durumu olmaz, 1200 GS'e para veren kaska mı vermeyecek?
Tüm gün kafada kask ile gezmek kolay olmaz tabi, onlara da hak vermek lazım, fakat bu mazaret de olamaz aynı zamanda

cek fotografını... Sonra sende takma kask.. O polis seni durdursun.. Sende cıkar kanıtını al sende takmıyosun işte de.. bas git yanındannn:queen:

Burdur'da 2 tane motorlu trafik polisi,(BMW eskilerinden)
10 tane de Yunus Ekibi var.(Kanuni Seyhan 125cc)
Bu arkadaşlar hemen hemen her gün motosiklet denetimi yapıyorlar.
Kask takmayanın motorunu alıyorlar ama, kendilerini HİÇ AMA HİÇ TAKARKEN
GÖRMEDİİİİMMM. Daha beni hiç durdurmadılar. Ama bir gün durdurursalar
ve ola ki kaskım kafamda olmazsa işte o zaman söyleyecegim kendiniz takmıyosunuz bana da tak demeye hakkınız YOK O ZAMAN diye..

arkadaşlar silah taşıyan güvenlik mensuplarına emniyet kemeri takma zorunluluğu yok...aslında bi tanıdık polise sorsak bunlarada böyle bir şey varmı diye iyi olur(pek sanmıyorum kask takmak şart tır ama emin olmak lazım.)

Süper Moderatör (BBRR)
Kask motor sürücüsü için olmassa olmazların başında gelmektedir. Yasaları uygulama ve gözetme zorunluluğu olan motorlu trafik polislerinin kask takması serbestmidir. Kendi insiyatiflerine mi bırakılmıştır. Bir çok il ve ilçeden mesaj yazan arkadaşlarımız ortak noktada birleşmektedir. Bir çok yerleşim biriminde motorlu trafik polisleri kask takmamaktadır. Yasaları uygulama görevi taşıyan polisler bu yasalara ilk kendileri uymak zorunda değilmidir.

Allah korusun yarın bir kaza olsa ve kask takmayan memur arkadaşımız bu yüzden yaralansa veya hayatını kaybetse ,burada sorumluluk kime ait olacaktır.

Bir motor sürücüsü olarak sizlerden talebim Trafik polisi arkadaşlarımızın da en az bizler kadar kurallara riayet etmesini sağlamanızdır. Olacak bir kaza sonucu bir memurun yaralanması veya hayatını kaybetmesi sizler kadar bizleride derinden üzecektir. Konu hakkında gereken hassasiyetin gösterileceğine eminim . Görevinizde başarılar dilerim
Saygılar

H. Barış ŞUŞUT
[email protected]

böyle bir mail yazıp sizlerde [email protected] ve [email protected] adreslerine postalarsanız belkide bir trafik polisinin hayatını kurtarabilirsiniz..veya ciddi yaralanmasını engelleyebilirsiniz ..AB ye girmeye çalıştığımız şu günlerde her standartta orası gibi olmalıyız..laf üreteceğimize iş üretelim dimi ..

o polıslerden antalyadada varadam kask yerıne sapka takıyor yaw....sora mıllete kasksızlıktan ceza yazar....çelişki.....

gecen gün motosikletli polisleri gördüm bide ne göreyim kask vermişler kask verilince hayırlı olsun denmez mi?:D gittim yanına işte hayırlı olsun kask vermişler size dedim evet kasklarımız yeni diyo :queen::queen:

ya polis takmasın sende takma seni durdursun sen ona sende takmıosun bana bişi diyemessın dedıgın zaman keser cezayı verır elıne gorursun ozaman.ben polisim istediğim zaman takarım diye üstede cıkar hiç şaşırma olcak sey bu .Türk insanı Türk polisi

ya polis takmasın sende takma seni durdursun sen ona sende takmıosun bana bişi diyemessın dedıgın zaman keser cezayı verır elıne gorursun ozaman.ben polisim istediğim zaman takarım diye üstede cıkar hiç şaşırma olcak sey bu .Türk insanı Türk polisi

arkadaş dogru diyor bi kask takmadan görsün hemen cevirio

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar