Ankarada EN ucuz A2 EHLİYETİ VEREN SÜRÜCÜ KURSU NERESİ?

Arkadaşlar ankaradayım A2 ehliyet almak istiyorum Bazı yerleri aradım Fiyatlar uçmuş... :salut:Bana Uygun bi yer Söylermisiniz yada bulurmusunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...

:rendeer::wiinkk::cat:

ben gidiyorum şuan 200 ytl kurs ücreti + işte masraflar sağlık belgesi falan filan 400 civarına geliyo ama b ehliyetim yok istersen özelden atıyım yeri:cat:...

ben gidiyorum şuan 200 ytl kurs ücreti + işte masraflar sağlık belgesi falan filan 400 civarına geliyo ama b ehliyetim yok istersen özelden atıyım yeri:cat:...
Hangi sürücü kursu hangi günler gidiyosun ................

ve bide neler gerekli?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konu dışı olacak belki ama siz neden toplaşmalara gelmiyorsunuz bakiim :p :cherry:

İzmirde 200 Ytl butun sınav parları vs dahil. Bide trafie 100 küsür verıosun o kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorumuzmu Varki gelelim :) Ama Yakında Alıyom inş Şu ehliyete bi yazılsaydım hayırlısıyla :)

Motosikleti olmayan toplaşmalara gelemiyor mu sanıyorsunuz :cyclopsan :cyclopsan

:) :) :) :)

Ankarada oldugunu bılıorm gene benm dediim fiyattan pek fark olmaz diye yazıyım dedim :mrgreen:

Son düzenleme:
400 toplam gidiyorum. Haftada 5 gün 3 er saat sürüyor. Pazartesi Çarşamba Cuma günleri Trafik ve Motor dersleri , Salı ve Perşembe Trafik ve İlk yardım dersleri var.

Dersler bitti test çözüyoruz çıkmış sorular falan.

Derslere gitmeye hiç gerek yok bence son 3-4 tane sınavı cozun herturlu geceginizden eminim.

O kadar bi fark olması gerekmıor sadece a2 için?

Şimdi ben işte çalışıyorum sadece Kitabdan çalışsam olmuyomu???

Derslere gitmeye hiç gerek yok bence son 3-4 tane sınavı cozun herturlu geceginizden eminim.

O kadar bi fark olması gerekmıor sadece a2 için?

Ehliyete sadece belge olarak bakarsan bence yanlış olur. Mesela ilk yardım dersini düşün. Gitmedin derslere sadece testlerde çözdün ama görüp öğrenemedin bir turnike nasıl yapılır veya karındaki yatay kesiklerde ne yapılır.

Sadece teorik olarak biliyorsun sınavı geçtin ama unutma bu sınav bizi hayatımızın sonuna kadar olacağımız trafiğe hazırlıyor :farao:

Ehliyete sadece belge olarak bakarsan bence yanlış olur. Mesela ilk yardım dersini düşün. Gitmedin derslere sadece testlerde çözdün ama görüp öğrenemedin bir turnike nasıl yapılır veya karındaki yatay kesiklerde ne yapılır.

Sadece teorik olarak biliyorsun sınavı geçtin ama unutma bu sınav bizi hayatımızın sonuna kadar olacağımız trafiğe hazırlıyor :farao:

evet haklısın mecbur yazılınca gitcez nabalım....:)

Git git ilk 1 gün sıkılıyorsun daha sonra alışıyorsun derken ilk hafta bitiyor sonra 2. haftada zaten dersler eğlenceli hale geliyor daha anlamadan sınav için test çözerken buluyorsun kendini.

Eğitim setleri de var internette bulabilirsin. Faydalı olacaktır

Son düzenleme:
Bin9yüz85 ya motorsuz gelmek de bi garip olur şimdi:p Valla şahsen ben alıp da gelmeyi tercih ederim niye deme bilmiyorum:)
super msn i attım öm ile burda vermiyim ismini yerin reklam olur:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar