Ankara'da Ehliyet Kursu

Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da ümitköy çayyolu yakınlarında, veya ulaşımı kolay başka yerde olabilir, ehliyet kursu arıyorum. Pratik eğitim vermesini istiyorum çünkü 1-2 scooter kullanımı dışında hiç tecrübem yok. Teşekkürler.

ulusan eğtim veriyor ankarada onun dışında eğtim veren bir yer görmedim.

Old jack kardeşim doğru söylemiş ulusan 10 saat 550 tl eğitim veriyor.
Kurs olarakta söylediğin bölgeye yakın olmamakla beraber (çünkü bende o civardayım düzgün kurs yok) Bartaş sürücü kursu var orada Beşir hoca var 1-2 saat falan kurs ücretine dahil eğitim veriyorlar. sanırım ekstrası ücretli.

Ulusan'ın eğitmini alacağım o ayrı. Fakat düzgün eğitim de veren bir ehliyet kursu arıyorum. Bartaş sürücü kursuna bakacağım. Öneriniz için teşekkürler.

Kızılay'da meşrutiyet caddesinde yeni binyıl sürücü kursunu tavsiye etmişlerdi bana. Baya iyi bir yer gibi anlatılıyor birebir eğitim falan, fakat istedikleri ücret bana fazla gelmişti bir görüşün isterseniz.

Ulusan'ın eğitmini alacağım o ayrı. Fakat düzgün eğitim de veren bir ehliyet kursu arıyorum. Bartaş sürücü kursuna bakacağım. Öneriniz için teşekkürler.

Ulusandaki eğitimden sonra diğerine ihtiyaç kalacağını sanmıyorum belki sınava gireceğin motosiklete adaptasyon eğitimi olabilir, o da 1 2 saat max.

Ulusan zaten duzgun egitim verenlerden biridir. Incekte Atom Karinca Soner var onu da onerirler...

ehliyetide ulusandan al olmazsa. Düzgün bir kurumdan eğtim aldıktan sonra, Ehliyet kursundan alacağın eğitimin zararı dokunacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar