O bahsettiğiniz su, Adana'da en ücra benzin istasyonunda bile var. Öyle ki zorunlu olduğunu sanıyordum...
Ayaş-beypazarı-nallıhan yolunda optimumdan sonra. çevreyolundan geliyosan tam optimum önünden çıkıp ayaş yönüne dönecen. PO benzincisini görünce de müsait bi yerden karşıya geçicen. Ben fazladan 1-2km yol katettim ilerde yonca kavşaktan döndüm geldim.Ankara'da yok pek, her yeri yıkamacılar işgal etmiş.
Mengü Ayaş yolu'nun tam neresinde o petrol ofisi.Optimum'dan öncemi sonramı, İstanbul yolundan geldiğimizi varsayarsak.
Yazılan yerleri ilk fırsatta bi yoklayacağım. En son gordion avm yakınındaki PO da motoru yıkattım bozuk param yoktu 10 lira verdim bakttım geri dönüşü olmayacak bozuk yokmu dedim 2 lira verdi ve ben motoru köpüksüz sadece su ile yıkamaya 8 TL ödemiş oldum. Daha önce iki yıkamacıyı daha denemiştim adamla pazarlık edip 5 liraya anlaşıyosun. Artık kendim evden bi kova indiriyorum süngerle bol sulu siliyorum. Çok çamurluysa mecbur bi tazzikli su tutmak lazım tabi![]()
hacım pompacılardan bozdursaydın ya parayı... :cherry:Yazılan yerleri ilk fırsatta bi yoklayacağım. En son gordion avm yakınındaki PO da motoru yıkattım bozuk param yoktu 10 lira verdim bakttım geri dönüşü olmayacak bozuk yokmu dedim 2 lira verdi ve ben motoru köpüksüz sadece su ile yıkamaya 8 TL ödemiş oldum. Daha önce iki yıkamacıyı daha denemiştim adamla pazarlık edip 5 liraya anlaşıyosun. Artık kendim evden bi kova indiriyorum süngerle bol sulu siliyorum. Çok çamurluysa mecbur bi tazzikli su tutmak lazım tabi![]()
Herkes uzak yerleri yazmış.kolejin ilerisinde incesu caddesine gir caddenin sonunda bi benzinlik var adını unuttum.1 tl süpürge, 1 tl köpük 1 tl tazyikli su.arabayı yikatmaya götürmüstüm.