Ergin neymiş mobiletin derdi hallettin mi?
aynen bende de yandı o meret , ustaya götürdüm ara sıra yanar seni deli eder sonra söner dedihallettim abicim yok bi derdi elektronik olduu için ne olursa yanıyomuş bu dingil...
debriyaj müşüründe bi sorun var galiba
bakıma götürdüğümde halletcek metin abi...
mesela dün o kadar gezdim hiç yanmadı ışık...
aynen bende de yandı o meret , ustaya götürdüm ara sıra yanar seni deli eder sonra söner dedişaka bi yana bakıma götürdüğümde baktıracam...
ankaralı arkadaşlarımankara da zincir-dişli takımı alabileceğim bir yer blen var mı? varsa yazabilir mi? şimdiden tşk ederim.
Bülbülderesei caddesinde Motomax
Yıbada Yamaha bayisi var....
Ama yan sanayi yi her yerden bulursun..:cat::cat:
turan güneş bulvarında yamaha kuruçayırlı var , orda bulunabilir sanırım , turan güneş de oyak sitesine gelmeden sağda kalıyo , yıldız çankaya da...mesela abi ? ben pek bilmem ankara tam isim ve adres verebilirseniz çok ii olur orda okuyan bir arkadaşıma aldırıp kargo ettiricem de..
mesela abi ? ben pek bilmem ankara tam isim ve adres verebilirseniz çok ii olur orda okuyan bir arkadaşıma aldırıp kargo ettiricem de..
merhaba bende gruba yeni katıldım havalar ısınmasıyla birlikte tüm motorcuları ankara yollarında görmekten mutlu oluyorum.....
bir konuda yardım istiyorum deri mont alacagım ama nerden yardımcı olursanız sevinirim...